Jeg elsker virkelig disse produktene! De lukter utrolig godt og er veldig fuktgivende, og det er et kjempe pluss at de er fine å se på også. De er virkelig å anbefale♥ Har dere prøvd noe fra I Love...?
 

I love... Strawberries & milkshake and Raspberry & blackberry"Fall in love again; there's something about the super smoothness of my thick creamy aroma, united with a burst of fresh strawberries, that leaves your senses elated and tastebuds-a-tingling!""Shimmer & shine lip gloss, smooth on your lips"
Hva synes dere om bildene?
-Sdmd
Jeg så et bilde på weheartit i går og ble inspirert til å designe mitt eget mobildeksel. Det eneste jeg gjorde var å bruke tusj på et deksel jeg ikke bruker lenger! Ganske enkelt, men det tok lang tid. Det er også litt dumt at hvis man ser litt nøyere på det er det ikke så fint, men langt ifra ser det egentlig ganske bra ut :)
Hva synes dere?  
 -Sdmd
Jeg elsker virkelig å gå i tøfler. Jeg bruker det hele året rundt, sommer, vinter, vår og høst. Disse er virkelig de beste jeg noen gang har hatt. De er fra Accessorize, hvis noen lurer :)Liker dere å bruke tøfler?
Hva synes dere om bildene? 

-Sdmd

Nr.17 Muchi, Muchi 

Jeg har kjøpt denne nydelige neglelakken i helgen. Jeg har ønsket meg den lenge,og jeg bare elsker den lyserosa fargen. Den er enkel å ta på og sitter bra, denne anbefaler jeg!

Har dere prøvd den?

-Sdmd<3

Da jeg kom hjem i dag, lå denne lille pakke i posten og ventet på meg! Siden jeg var en av de første som registrerte meg på blogkeen.com, fikk jeg en neglelakk og falske vipper. Blogkeen er nesten som bloglovin.com, men med blogkeen kan man følge favorittbloggene sine på facebook, mobil og så klart på blogkeen.com

Følg bloggen min her.
Klikk her for å få en lik pakke.

Bruker dere blogkeen?

-Sdmd

Vi måtte låne en bok på bibloteket i engelsktimen, og jeg endte opp med denne. Jeg har ønsket å lese den lenge, men jeg er ikke så flink til å lese ut bøker, men jeg skal prøve:D A novel by Lauren Conrad.
 

Men som jeg elsker denne boken, er ikke ferdig ennå, men den er bare så utrolig bra! Lett å lese, interessang og morsom. Jeg er ikke verdens største lesehest (jeg  har faktisk ikke lest ut en bok siden 2008), men denne boken blir jeg nok ferdig med snart. 

Fant dette på nettet, beskriver litt hva biken handler om:
I L.A Candyflytter 19år gamle Jane Roberts til Los Angeles, som uventet blir stjernen i et realety TV show. Med berømmelse kommer rikdom, designer klær og kjærlighet. Jane holder ut med hjelp av hennes venner, som alltid er klare for en vill natt ute og sjansen til å fa en del av rampelyset. Men Jane innser at alle ønsker noe fra henne, og ingenting er hva det ser ut til å være.

L.A Candy er en ærlig og underholdene historie om livet i Hollywood. Boken er skrevet av en jente som har opplevd det meste fra boken: Lauran Conrad.

Jenter, alder 14+,  dere kan så klart lese den hvis du er yngre:D

Ps: Jeg skla lage neglelakk video nå snart om hvordan man lager "avisnegler", jeg må bare finne den hvite neglelakken:D

Har dere lest boken?
Skal dere lese den?

-Sdmd 
For noen dager siden kom sminken jeg bestilte på eyeslipsface.com! Det er kjempe gøy med ny sminke, bra sminke.

Det var noen som lurte på om jeg kunne si hvordan sminken er, og det kan jeg så klart! Jeg må si at det er ikke alltid billig sminke er bra, og jeg var ikke helt sikker på om Elf sminke var så bra. Men jeg har lest på mange blogger om hvor fornøyde de er med sminken far elf, så jeg måtte jo prøve. HALLO!, nesten alt er under 50kr! Det er kjempe billig, og bra sminke:D
Jeg var kjempe fornøyd, men så fant jeg ut at denne var ødelagt. Den var så fin.....

Jeg skal nok bestille mer sminke, men ikke før jeg har brukt dette opp!

Har dere bestilt noe fra Elf?
Hva synes dere om sminken fra Elf?

 -Sdmd


Jeg tenkte jeg kunne gi dere noen tips for å ungå mørke sirkler under øynene. Det er vel noe mange sliter med:D

1.Få nok søvn!. Prøv å gå til sengs litt tideligere enn du normalt ville

 

2.Legg agurk skiver på øynene, dette har en beroligene effekt på øynene

 

3.Bruk solkrem hver dag og bruk en god øyekrem om natten

 

4.Drikk rikelig med vann hver dag

 

5.Spis frisk fruk og grønnsaker, jern mangel kan være en årsak til mørke ringer under øynene  

6.Ta to teposer du allerede har brukt og legg dem i fryseren til de blir kalde (ca.30 min) husk at de skal være kalde ikke frossene. Når de er ferdige legg dem på øynene i ca. 15 min, hvis du vi ha dem der lenger er det helt ok. 

Bruk disse tipsene daglig og se se mørke sirklene forsvinne!
Det var noen tips fra meg til dere, håper dere bruker dem og at det hjelper dere.

Bruker dere noen av disse tipsene til vanlig?
Likte dere tipsene?

-Sdmd 
Jeg har bestemt meg for å ta ansiktsmaske minst 1 gang i uken. Jeg vil jo ha mykere hud og kansje du vil det også? Kansje noen av mine "tips" kan hjelpe deg.
Denne ansiktsmasken er hjemmelaget:

En ts honning og en ts havremel .
-Vask ansikte med varmt vann, for å åpne porene(vask bort sminke)
-Bland det sammen
-Smør masken utover ansiktet
-La masken sitte på i ca 10-15 min.
-Vask den av med varmt vann og deretter vasker man ansiktet med kalt vann, for å lukke porene.

Siden det er honning i er den litt klissete og det ser ut som om noen har kastet opp i annsiktet mit:D
Nå får jeg bare vente 10 min. så kan jeg ta den av og da blir huden min myk og fin!


Håper dere prøver den, og dere kan gjerne skrive i en kommentar hva du synes om ansiktsmasken!
Snakkes senere!

Sunniva<3
Nå skal jeg anbefale to ting som jeg synes er veldig bra!
Den første tingen er en lepomade! Jeg har brukt den siden før påske ferien og den fungerer skikkelig bra!
Jeg hadde knusk- tørre lepper, men så prøvde jeg Smith's <mentholated salve>. Nå har jeg ikke litt tørre lepper en gang!
Den er uten parfyme og det er jo bra, fordi man får tørre lepper av de med god lukt som jordbær, eple osv.
Man kan faktisk bruke den når man har sånne sår rundt nesen når man er syk, men det har jeg ikke prøvd;D

Sånn ser den ut.!
Jeg kjøpte den på ett eller annet apotek, jeg hurker ikke hvilket da;D

Den andre tingen jeg skal anbefale er en dekkstift. Den heter LUMENE. Jeg har brukt den i ca.to måneder. Den dekker perfekt. Jeg er ikke så glat i bruke foundation og sånt i ansiktet. Jeg bruker dekkstift der jeg trenger det:D
Husk at hvis du bruker dekkstift eller foundation burde du ikke bruke en som er mørkere en hudfargen din! Da er det mer sannsyneligt at du sår ett foundation skille, og det ser ikke så fint ut... den jeg bruker er faktisk litt lysere en huden min.Og sånn ser denne ut.

Det var litt anbefalninger.


Sunniva<3


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits