Hva har dere gjort i dag? 

-Sdmd
I går var jeg som sagt i Bergen med familien. Vi var på IKEA, spiste på kinarestaurant og gikk litt i sentrum. Jeg var innom noen butikker, men kjøpte ingenting (untatt noe undertøy, men det er ganske uinteressant). Etter det dro vi vel egentlig hjem, men vi skal snart tilbake for å hjelpe søsteren min å flytte, da blir det mer shopping, yey!
Har dere vært i Bergen før?
Hva synes dere om bildene?
 Det regnet ikke, men det var ganske fuktig i luften, så håret mitt ble helt brusete...

-Sdmd

Yeah!

Kjole Gina Tricot//

Noen bilder fra nyttårsaften:)

Hva synes dere om bildene?

-Sdmd

Vært på juleball


Hentet juletrePyntet til jul<3

Sorry, jeg har vært litt dårlig til å blogg i det siste. Jeg har hatt null innspirasjon, men nå har den kommet litt tilbake, så nå blir det nok blogging :)

Hva har dere gjort i det siste?
Har dere vært på juleball? 

-Sdmd
Det har ikke blitt noe blogging de siste dagene. Jeg har bare øvd på prøver, vært på trening og sånt. Jeg var utrolig utslitt. Så bloggen måtte komme sist.
Men nå er jeg altså på hytta. Ikke så mye som skjer her, men i dag har jeg vært ute og tatt bilder og vært på loppemarked. Ikke helt min smak tingene som er der, men jeg kjøpte et smykke.

Hva synes dere om bildene? Noen favoritt?
Hva har dere gjort i det siste? 

-Sdmd
Noen bilder fra hytta. Jeg skulle egentlig legge ut dette innlegget for lenge siden, men jeg tror jeg glemte det. Da får jeg vel legge ut bildene nå:D

Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Det har ikke skjedd noe i dag, sånn egentlig. Men jeg har vært på en liten biltur. Jeg ville egentlig ikke være med, fordi jeg er ikke så glad i bilturer, men jeg ble med for å ta noen bilder. Og jeg tenkte jeg kunne dele dem med dere!

Resten av kveldan skal jeg vel se på film med søstrene mine og spille Halo, det blir vel gøy. Og i morgen drar jeg til Bergen. Gleder meg sykt til å shoppe og bare gå rundt i byen, kjempe koseligt.

Hva har dere gjort i dag, og hva skal dere gjøre resten av kvelden?
Har dere noen gang vært i Bergen?

-Sdmd Når man er på hytta må man grille! :DSvensk godis.

I Love<3

Det ble ingen blogging i går siden jeg skulle på hytta. Jeg hadde planlagt å blogge på morgenen i går, men jeg hadde ikke tid. Det er ikke internett på hytta og det funker ikke så veldig bra å blogge med Ipad. 
Det har egentlig ikke skjedd så mye i helga, har solet meg, tatt masse bilder, sett på serier og spist godteri. Har selfølgelig vært i Sverige også, må jo kjøpe litt godteri.

Hva har dere gjort i helgen?
Noen som har grillet i det siste? 

-Sdmd
Bilder fra noen dager tilbake.
Jeg har ikke så mye å blogge om, jeg og
Johanne skulle egentlig ha fotoshoot i dag, men det har regnet nesten hele tiden, så det ble det ikke noe av. 
Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Hallo! I dag slutta vi treninga litt for tideligt, fordi klokka til trenerne gikk feil... Så vi gikk på butikken for å kjøpe noe, da fant vi ut at vi skulle drive med planking i butikken! Det var kjempe gøy.! Vi tok bare noen få bilder, fordi vi ikke rakk noe mer.
Her er bildene!


Emma driver med planking utenfor butikken

Jeg planker i butikken:D

Emma planker i butikken

Bilene er tatt med mobilkamera, så det ble litt dårlig kvaitet.
Hehe, vi skal kanske gjøre det i morgen også, det er kjempe gøy, dere burde prøve! 


Og her er et bilde der vi prøver cheer-plankin! Vi klarte det nesten da....

Hva synes dere om plankina vår?
Driver noen av dere med planking eller har prøvd det? 

-Sdmd
Ja... Jeg har ikke så mye å blogge om, så jeg legger bare ut noen bilder:D

Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Ja... Sorry for dårlig blogging, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har ikke blogget på en uke, eller noe sånt. Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har blogget, jeg har bare ikke gjort det. 
Jeg har egentlig mange ting å blogge om og det er ikke så vanskeligt å logge inn på blogg.no og skrive et innlegg. Kanskje jeg bare er for sliten? I det siste har jeg vært på trening fem ganger i uka, og det er ganske slitsomt, men utroligt gøy!
Til helga er det NM i Cheerleading, så etter det har jeg nok bedre tid til å blogge!


Bilder jeg tok i sta:D

Noen som også er slitene hver dag eller??


-Sdmd
Hei hei! Jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag. Jeg var på trening i tre timer, så nå skal jeg slappe av og se på Supernatural og spise potetgull. 
Det var forresten utrolig morsomt på trening i dag, selv og jeg bare skader meg hele tiden. Hehe, jeg er ganske flink til det.
Bildene passer egentlig ikke til innlegget....(Unntatt det nest øverste da, kanskje)


Hva har du gjort i dag?
Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Sorry, nå har jeg ikke blogget ordentlig på to uker. Jeg var jo på hytta, der vi ikke hadde internett, men jeg har ingen unnskyldning for å ikke blogge denne uka. Jeg har egentlig ikke hatt noe å blogge om i det siste. Det har heller ikke skjedd noe spesielt de to siste ukene.

Okei, jeg er sommerdilla, eller noe, så her er noen "sommer" bilder, eller noe.Jeg fikk bare veldig lyst til å ta bilder! Jeg tok mange flere, men jeg gidder ikke å redigere alle nå. Det er kanskje ikke så vanskeligt å redigere og det tar ikke så lang tid, det er faktisk ganske gøy også, men jeg orker ikke. Jeg er bare så utrolig sliten! Hehe, det er vel egentlig ikke så rart, siden jeg legger meg ganske sent.... Eller er det sent å legge seg ca.kl.23.00? Jeg synes ikke det er så sent , men det er sikkert det. Okei, nå bare babler jeg...

Hva synes dere om bildene?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits