Nå er det noen dager siden jeg blogget sist. Grunnen er ikke at jeg har hatt lite inspirasjon, synes det er kjedelig eller at jeg ikke har hatt tid. Det har seg slik at søstrene mine, som jeg sjeldent ser, også har tatt turen til hytta i ferien. Så jeg prioriterte å være med dem og droppe bloggen noen dager. Jeg tror virkelig ikke ,om jeg hadde blogget, at innleggene hadde nådd min vanlige standar: Jeg klarte nemlig å glemme kameraladeren min hjemme, og med ingen muligheter til å låne en eller kjøpe ny, ble batteriet tomt.

Nå er jeg hjemme, kameraet er fulladet og jeg er klar for å blogge igjen ♥ Nå er det lenge siden jeg har blogget, men i dag tidelig da jeg våknet fikk jeg utrolig lyst til å blogge, problemet er bare at jeg ikke har så mye å blogge om, jeg har ingen inspirasjon. Jeg vet ikke hva jeg har lyst til å skrive om, jeg er helt tom for ideer. 
Jeg har bestemt meg for å blogge så ofte som mulig, men det blir nok ikke hver dag. Jeg kommer til å blogge de dagene jeg har tid og inspirasjon, så vi får se hvor ofte det blir :)
Hva vil dere se mer av på bloggen min?
 -Sdmd
Jeg anbefaler alle til å skaffe seg bloglovin, selv om man ikke har blogg selv. Der kan man holde orden på bloggene man leser på en enkel måte, og finne nye favoritt blogger, noe jeg har gjort. Håper dere vil følge meg også. Bruker dere bloglovin?
 


>Klikk på bildet!<

Det er ikke så mange som følger meg nå, men jeg har fått en del nye lesere nå i det siste :)

-Sdmd
Jeg har ikke fått blogget i det siste. Dataen min har neket å lagre bilder, siden jeg har litt lite plass. Og jeg liker ikke å blogge uten bilder, for bloggen min er jo mest bilder. Men nå har jeg startet på videregående og da har vi fått data! Så nå har jeg to dataer og masse plass til nye bilder. Og det beste er at jeg har fått Photoshop CS6! Jeg er overlykkelig, det har jeg ønsket meg helt siden det kom ut. Så nå skal jeg prøve å blogge oftere :)Hva har dere gjort i dag?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?


-Sdmd
Jeg har ikke blogget de siste dagene, men det er pga. eksamen. Men nå er jeg ferdig med eksamen og alt skolearbeid, så nå blir det nok mer blogging :)Har dere hatt eksamen?

-Sdmd

Canon eos 550D <3

Nå er det lenge siden jeg har blogget, det er også lenge siden jeg har tatt bilder. Jeg savner å blogge, men jeg har ingen inspirasjon. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om, men jeg skal prøve å bli bedre til å ta frem kameraet mitt, ta bilder og legge dem ut her på bloggen :)

Jeg vil også si at neste helg skal jeg på NM i cheerleading, og jeg gleder meg SYKT! Det kommer jeg til å blogge mer om neste uke. (Jeg måtte bare meddele dette, hehe)

Hva synes dere?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?

-Sdmd 
:)

bosevinnJeg føler at jeg den siste uken har blitt litt dåligere til å blogge og i går ble det ingen blogging i det hele tatt. Det er vel ikke noe jeg føler, jeg vet det helt sikkert at jeg har vært en dårlig blogger. Jeg lover å bli bedre, jeg trenger bare litt inspirasjon. Det er noe jeg mangler. Jeg trenger noe å ta bilder av, kanskje noen nye klær, smykker, jeg trenger inspirasjon og dette er ting som inspirerer meg. Jeg er heller ikke helt sikker på hva jeg skal blogge om. Dere som har blogg har vel opplevet dette. Eller hva?

Men nå skal det bli forandring. Det nye objectivet mitt kommer snart og jeg skal ut å ta masse bilder, hver dag. Jeg gleder meg til å ta høst bilder og dele de med dere her på bloggen. Men først må det nok bli ordentlig høst:D

Hva vil dere at jeg skal blogge om?
Har dere hatt en fin dag? 

-Sdmd
For egentlig noen måneder siden lagde jeg en facebook side til bloggen min, som jeg ikke har fortalt så mange om. Så jeg lenkte jeg kunne si at hvis dere liker bloggen min er det bare å gå innom HER og like siden. Det hadde vært litt gøy å se hvor mange eller få som liker den. Akuratt nå er det bare fem som liker, hehe:D

Det var facebook, men dere kom også følge meg på bloglovin.com, hvis dere vil. Jeg anbefaler alle til å skaffe seg bloglovin, selv om man ikke har blogg selv. der kan man holde orden på bloggene man leser på en enkel måte, og finne nye favoritt blogger, noe jeg har gjort. Follow meg HER på bloglovin.


:D

Skal der like meg på facebook eller følge meg på bloglovin? :D
Har dere bloglovin?

-Sdmd 
Nå har jeg ikke blogget siden onsdag. Grunnen for det er at jeg ikke har hatt internett. Eller jeg har hatt internett, men ikke på dataen min. Og jeg klarer ikke å bruke noen andre sin data, det bare går ikke...Men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal klare det, haha! Litt blond:D

Men i hvertfall så er jeg for øyeblikket på hytta på vestlandet. Det er ikke så mye å gjøre, bare sitte inne på grunn av været..
Jeg kan vel si hva jeg har gjort i det siste. Egentlig ikke så mye, i går var jeg på kino og så Harry Potter and the deathly hallows part 2, igjen, jeg bare elsker den filmen. Ellers har jeg bare slappet av og sett på forskjellige filmer og serier.


Bare noen bilder.

På onsdag skal jeg til Bergen og mest sannsynelig shoppe litt, og så skal vi gjøre litt turist ting, siden familien til utvekslingsstudent broren min kommer.
Jeg skal prøve å blogge hver dag nå fremover:D

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene?


-Sdmd
Hei, jeg er ikke alltid helt sikker på hva jeg skal blogge om, så hvis dere vil hjelpe meg hadde det vært fint!. Jeg har laget et sånn "spørreskjema" som heter: Hva vi du se mer av på bloggen min?
Der er det bare å stemme på det dere vil se mer av her på bloggen! Kanskje dere vil ha flere outfit, eller videoblogg. Ikke vet jeg, det er jo ikke jeg som skal lese denne bloggen.! :D


Den ligger på venstre side, under weheartit og
over design og kategorier. Jeg tror dere skjønner

Ja, hittil er det bare to stemmer, det er ikke så mye.
Og hvis videoblogg eller sminkevideo leder til neste helg, skal jeg lage en.

Har du stemt?
Hva stemte du på?

-Sdmd 
Jeg har ingenting å blogge om.. Det skjer ikke så mye og det er ikke så interessangt å lese: I dag sto jeg opp kl.07.30, jeg spiste frokost og dro på skolen. På skolen skjedde det ingenting, og etter skolen dro jeg hjem og gjorde lekser og så på tv. Etter det var jeg på trening, det var som vanlig UTROLIG gøy! Bla bla bla bla osv...

Jeg ville hvertfall ikke lest en blogg som bare skrev sånn.. Så det skal ikke jeg gjøre.
Jeg prøver å blogge når jeg har noe å blogge om, noe jeg har om to uker for da skal jeg til Brasil! Men for øyeblikket har jeg ingen ting å blogge om:D
Jeg er sååå "pen"..
Er det noen som vet hva jeg kan blogge om? Jeg vet ikke, men til helga skal jeg lage sminke video, så håper dere vil se det da:D

Hva kan jeg blogge om, har dere noen forslag?

-Sdmd
758718-1-1301070821475.jpg
Hei, nå er jeg på vei til Oslo med Johanne. Vi skal shoppe i morgen og etterpå skal vi på kino, vet ikke helt hvilken da:)Jeg kommer til å blogge ordentlig etterpå... Jeg fikk bare veldig lyst til å prøve mobilblogg!!-SdmdHei! Nå er det ganske lenge siden jeg har blogga. Jeg er på hytta og der har vi ikke hatt Internett, før nå da. Vi pleier å bruke sånn bærbart Internett, men det fungerer bare på faren min sin data og han har vært i Kina siden torsdag. Men i dag kom han hjem og nå har vi Internett igjen!
Dette innlegget får ikke bilder siden jeg blogger på en iPad, og da går det ikke å legge inn bilder. Det ganske teit egentlig.


-SdmdJa, jeg var jo på Einarbu fra tirsdag til onsdag denne uka og jeg har ikke lagt ut noen bilder fra det ennå. Det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå.!


Meg og Vilde


Vi så på The Voice og dansa med:D


Jeg leker VOE, hehe, nei da

Meg og Johanne

Ja.... Danse, danse


Meg, Gina, Vilde, Nadja, Julie og

Alle bildene er tatt av Johanne, pga. mitt kamera har dårlig kvalitet og det hadde ikke mer strøm:D

Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
I dag har jeg ikke tid til å blogge (unntatt dette innlegget da). Nå skal jeg på trening og etter det skal jeg bare dusje og pakke ferdig å så skal på Einarbu med klassen! Einarbu er en sånn hytte i skogen, hehe:D

Jeg tok bare noen random bilder;D

 

 

Hva skal dere gjøre resten av dagen??

 

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits