Selv om jeg hadde se største planene om å ikke ødelegge døgnrytmen min helt denne ferien, klarte jeg i dag å sove til kl.12. Det er egentlig ikke så rart når jeg leser til langt på natt. Problemet er at jeg ikke klarer å legge fra meg boka mi, den er alt for spennende. Jeg lover at jeg skal bli flinkere fremover!
Det mest spennende jeg har gjort hittil i dag, er vel å lage frokost. (Det sier vel noe om hvor mye spenning min hverdag inneholder). Frokosten min bestod av havregrøt med kanel og banan + en kopp med min favoritt te fra Twinings; Green Tea & Forest Fruit men honning.
Hva har dere gjort i dag? ♥ 
 
Søndager er ikke en av favoritt dagene mine. Søndag er dagen du tenker på alt du skulle ha gjort før den nye uken kommer; Lekser, prosjekter, innleveringer, osv. Men heldigvis trenger jeg ikke å tenke på slike ting denne søndagen, det er jo ferie. Så i dag skal jeg bruke dagen på det jeg synes en søndag skal brukes til; Slappe av og få ny enegri til den kommende uken! Planene mine for dagen er å lese (obviously), prøve å ta noen fine høstbilder og hvis jeg finner joggeskoene mine, skal jeg løpe meg en tur.
Hva skal dere i dag? ♥
Peace
Da har jeg enderlig kommet meg på hytta. Det ble en lang tur, med noe kø gjennom Oslo, men vi slapp unna det verste. Nå har jeg kommet meg til rette og sitter i en god stol, leser og drikker herlig, varm te. Så fint at jeg har med meg mange bøker, uten ordentlig internett og bare tre tv-kanaler (alle er NRK), blir det nok mye lesing, noe som er helt greit for meg.
Hva skal dere i dag? ♥


Nå starter ferien min snart, bare en time igjen. Men først skal jeg bli ferdig med en interiøroppgave og ta klassebilde. Når skoledagen er ferdig, skal jeg rett på hytta (vet ikke helt om jeg kan si rett på hytta siden det tar rundt 7 timer å kjøre dit) og der skal jeg være hele ferien. Jeg må advare om at vi ikke har internett der, så det kommer til å bli minemalt med blogging, selv om jeg skal prøve å legge ut noen innlegg. 
Hva skal dere i ferien? ♥


Hei hei! Jeg har ikke hatt så veldig god tid i dag, så dette blir dagens eneste innlegg. Hva har dere gjort i dag? ♥ 
Hei♥ I dag og resten av helgen er jeg i oslo sammen med Victoria. Vi er på trenerkurs for å, ja, bli trenere. Det er ganske interessant, men det er litt lange dager og mye informasjon på en gang. I dag har vi hatt eksamen og lært om førstehjelp. Da det var ferdig dro vi på McDonalds og spiste (ikke bra). Nå sitter vi på hotellrommet og skal se film. Hva er deres planer for helgen?

-Sdmd
Jeg føler meg virkelig ikke bra i dag, hodet verker og jeg kan nesten ikke spise fordi jeg har så vondt i halsen. Jeg hater virkelig å være syk, jeg får ikke gjort noe, jeg orker ikke å gjøre noe. Jeg har bare lyst til å sove, men det er ikke så lett det heller. Håper jeg blir frisk snart... Noen andre som er syke?
 
-Sdmd
Nå har jeg sykt julestemning her jeg sitter å drikker te og hører på julemusikk. Jeg skal også snart på IKEA, så jeg tror ikke jeg får blogget noe mer i dag. Ha en fin dag videre ♥
 Hva skal dere i dag?

-Sdmd 
Nå har desember allerede startet og julen nermer seg. Jeg gleder meg sykt, noe jeg har gjort i flere måneder. Litt synd at julen er så kort... Jeg vet at jeg ikke har blogget i de siste, men jeg har hatt litt lite blogglyst. Jeg har heller ikke hatt så mye tid  på grunn av trening, skole og jeg har vært syk. Nå fortiden bruker jeg dagene på å lase, trene og se på fire forskjellige julekalendere. Hva gjør dere om dagen?
 


-Sdmd
Hei ♥ Det er så deilig å ha fri, det føles ut som en liten helg tidelig i uka. I dag skal jeg på trening og slappe av. Har dere fri? Hva skal dere gjøre i dag?
 


Arme riddere 

-Sdmd 
Nå er jeg endelig ferdig med leksene og øving til naturfagsprøve, noe som ikke er mitt sterkete fag kan man si. Så nå blir det deilig å sove etter at jeg har spist litt og ordnet meg for kvelden. Hva har dere gjort i kveld? Og hva gjør dere i morgen?
 
Slenger med noen svart-hvit 

Helgens blogg kommer i morgen!


-Sdmd
Hei ♥ Så langt har dette vært en ganske deilig søndag. Jeg har sovet lenge og våknet opp til egg og bacon, nam! Resten av dagen skal jeg høre på musikk, se på tv, trene og gjøre litt lekser. Den siste delen er ikke så positiv, men jeg får vel gjøre det uansett. God søndag alle sammen! Hva skal dere gjøre i dag?
 


Litt random bilder, men jaja :)

Ps: Jeg skal velge helgens blogg i dag, men dere kan fortsatt melde dere på! 
>HER<


-Sdmd
Endelig er det fredag! Det virker som en evighet siden sist, så nå er jeg trøtt og sliten og gleder meg til å bare slappe av hele helgen. Og kanskje trene litt rolig på fsc, hvis foten min blir bedre. (tråkket over på trening i går...) Nå sitter jeg på rommet mitt og hører på musikk, leser blogger og venter på middag. Hva skal dere i helgen?-Sdmd
I dag har jeg vært og jobbet for OD. Jeg og en annen fra klassen min jobbet på Smaalenene avis i Askim. Det vi gjorde var å flytte arkivet deres fra kjelleren og opp i 3.etasje + noen andre greier. Egentlig ganske lite jobb for 400kr  (beløpet vi skulle tjene for OD). Nå blir det deilig å slappe av i noen timer for jeg skal på trening. Har dere jobbet for OD i dag?
 


...

...

-Sdmd 
I går var en av de første gange det har snødd denne "vinteren". Da måtte jeg benytte sjansen og ta noen bilder mens det forstatt var snø. Noe som var veldig smart av meg, siden i dag har det regnet hele dagen, og all den fine, hvite snøen er borte. Nå er himmelen grå, det blåser og det begynner å bli mørkt, skikkelig høstvær! Da blir det deilig å skifte til joggebukse, sette meg foran peisen og å se på tv imens jeg drikker varm te.
Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om bildet? 
 


-Sdmd
I dag har jeg vært på loppemarked, noe jeg liker. Det er egentlig ganske morsomt å lete gjennom haugevis av ting, for å se om man finner noe man liker . I dag har jeg funnet mye rart og unyttig, og noen utrolig stygge ting som jeg absolutt ikke forstår hvorfor folk har kjøpt det. Men jeg fant ingenting jeg hadde spessielt lyst til å kjøpe, untatt en doughnut da. Hva har dere gjort i dag? Og liker dere loppemared?

Dere har kanske hørt om Temarkskanalen? Og at de har laget et sånn minutt for minutt program? I dag tidelig dro jeg, søsteren min og foreldrene mine for å se på at det hele skulle starte. Jeg har egentlig aldri skjønt meningen med slike programmer, men de er visst veldig populære...-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits