Nå har det endelig kommet! Jeg har ventet over en uke, men det virker som så mye lenger. Jeg gleder meg så mye til å ta bilder med det og det kommer til å bli mange bilder. Jeg har ikke testet det så mye ennå, men det kommer til å bli mye brukt kan man si. Jeg har kjøpt det her!My love♥Jeg kjøpte også Camra Clean Kit. Kjempe smart og det er noe jeg anbefaler dere med speilrefleks å kjøpe! Kjøpes Her!

Og bare for å fortelle om noe "morsomt", kan jeg si at dagen i dag har vært helt normal, det har ikke skjedd noe spesielt og det kommer ikke å skje noe spesielt i dag. Tror jeg bare skal spille sims eller noe, love it!

Har dere noe av det samme?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd
Ja, ganske lenge siden jeg har blogget nå, men det er fordi jeg ikke har kamera. Men det skal snart forandre seg! Jeg har nemelig nettopp bestilt speilreflekskamera!! CANON EOS 550D!!! Det kommer om 2-5 dager og jeg gleder meg sykt!! Sorry for alle utropstegnene, men jeg bare føler for det akkuratt nå. Det kommer til å bli så gøy å ha eget kamera, det har jeg ventet sykt lenge på.

 

  • Canon EOS 550D
  • Romslig og stilren veske fra Lowepro
  • 58mm UV-filter
  • Raskt 8 GB minnekort

Jeg kjøpte kameraet som snart er mitt på NetOnNet.no, gleder meg!  
Jeg følte for å legg et et bilde, så det ble dette...(random)

Har dere speilreflekskamera? Hvilket?
Skal noen av dere kjøpe speilrefleks? Hvilket?

-Sdmd Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits