Jeg trenger flere blogger å lese, så jeg tenkte at jeg kunne ha en "konkurranse". Vet ikke helt om jeg kan kalle det det, men jaja. Ihvertfall så kan dere bare skrive at dere er med i kommentarfeltet og jeg velger den bloggen jeg liker best+ to tilfeldige andre. Den jeg liker best får bilde og linking på min blogg og jeg skriver litt om hva jeg liker ved den. De to andre får bare linking. Jeg velger ikke før søndag, så det er bare å melde seg på frem til det. Er du med?

 -Sdmd
Jeg tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse her på bloggen. Det er ingen stor konkurranse, jeg skal nok velge en vinner neste uke.
Det er utrolig enkelt å melde seg på, dette er alt du må gjøre.

1. Gå inn på denne siden og trykk liker
2. Skriv en kommentar her på bloggen om at du er med og husk å skrive hva bloggadressen din er
3. Så enkelt var det :) 


Jeg er nemlig med i en konkurranse der jeg kan vinne en iPhone. Men for å vinne trenger jeg så mange likes som mulig på denne statusen... Jeg håper dere vil hjelpe meg med å vinne:)

Ps: Jeg kan se om dere melder dere på konkurransen uten å like statusen.

Er dere med i konkurransen min? :)

-Sdmd
I dag har jeg vært på shopping og det er grunnen til at jeg blogger så sent. Det jeg møtte da jeg kom hjem var et lite brev til meg. Og gjett hva det var, det var et Visa gavekort på 200 kr! Jeg ble kjempe glad, jeg hadde nesten glemt at jeg hadde vunnet det på denne bloggen, det er en konkurranse blogg. Litt dumt at det kom etter at jeg hadde vært på shopping, men da har jeg på en måte spart penger.
<3

Det kommer innkjøp i morgen:D
Det ser ikke så mye ut, men det er ganske mye!

Hva har dere gjort i dag?
Har dere vunnet noe i det siste? 

-Sdmd
 
Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen! Håper jeg vinner:D


Dette er det man kan vinne:D

Jeg har ikke Iphone, men det er jo gøy å ha, jeg kan gi det bort som gave

Skal dere melde dere på?

-Sdmd


Link:
annaogtherese.blogg.no

Håper jeg vinner<3

Har noen av dere deltat, eller skal dere?

-Sdmd
 

 

Jeg er med i en konkuranse på fruandresen.blogg.no , der kan man vinne forsjellige sminkeprodukter.
Link-->
fruandersen.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits