Nydelige meg...

Hehe ;)

Jeg tøyer

Og tøyer litt mer, fint ansikt jeg har (jeg set litt redd ut)

Søte<3

:)

Søte
Charlotte<3Høyre spagat

Venstre spagat, snart nede :)

Bilder fra trening på torsdag. Jeg fant nettopp ut at det bare var bilder av meg og Charlotte (og litt Victoria), jaja

I morgen ska jeg stå opp ca. klokka 8, noe jeg ikke pleier å gjøre på en lørdag. For i morgen skal menlig hele laget til Tigers for å lære resten av NM rutinen vår. Jeg gleder meg som et lite barn, og gleder meg spesielt til pyramidene, men det blir gøy å lære flere stunt, kanskje litt turn og dans. Som sagt, jeg gleder meg og jeg håper jeg får tatt noen bilder :)

Hva skal dere i morgen?
Hva synes dere om bildene? 

-Sdmd
Dette var altså det jeg spiste til lunsj i dag. Jeg har forresten fått helt dilla på salami, det er kjempe godt!

Hva liker dere å spise til lunsj?

-Sdmd-Sdmd
Slenger bare med et bilde fra noen dager siden, jeg har ikke tid til å ta noen nye i dag. Jeg skal snart på trening og etter det blir det lekser :)

Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om bildet?

-Sdmd Hva synes dere?

-Sdmd

Jeg var jo i Polen i sommer med trinnet, og i går var vi på polenkveld. Vi så på bilder og hadde en liten "quiz". Etter det var det pizza, brus og dansing, eller, det ble ikke så mye dansing, men det var koseligt ihvertfall :)

Hva gjorde dere i går?

-Sdmd


Hva synes dere om bildet?

-Sdmd


Dere ser kanskje at jeg har startet med å ha tekst på alle bildene mine der det står: "Photography by www.sdmd.blogg.no". Jeg har nemlig funnet en del tumblr og blogger i det siste, som leger ut mine bilder. Jeg tror ikke de legger dem ut som sine egene bilder, men det er litt greit å ha tekst på bildene i tilfelle noen bestemmer seg for å ta bildene mine og bruke dem som sine egene ;)

Hva synes dere om teksten?
Hva synes dere om bildet? 

-Sdmd


Hva er deres ønsker for januar?

-Sdmd

Jeg har desverre ikke blogget de siste dagene. Jeg har slitt litt med inspirasjonen og kameraet mitt har ikke blitt brukt noe særlig. Jeg har heller ikke brukt photoshop eller vært inne på blogg.no siden jeg blogget sist. Men dette skal jeg prøve å forandre på, jeg elsker jo å ta bilder, jeg må bare slutte å være så lat :)

Hva synes dere om bildet?
Noe dere vil jeg skal blogge om?

-Sdmd

Yeah;)

Video fra trening i går, noe av dette har vi lært oss på bare to treninger! Det blir nok mer trening fremover, det skal sitte perfekt til NM i mars.
Det blir nok flere videoer etter hvert:)

Hva synes dere om videoen?

-Sdmd 


-Sdmd<3

Da jeg kom hjem i dag, lå denne lille pakke i posten og ventet på meg! Siden jeg var en av de første som registrerte meg på blogkeen.com, fikk jeg en neglelakk og falske vipper. Blogkeen er nesten som bloglovin.com, men med blogkeen kan man følge favorittbloggene sine på facebook, mobil og så klart på blogkeen.com

Følg bloggen min her.
Klikk her for å få en lik pakke.

Bruker dere blogkeen?

-Sdmd


Sommer!

Hva synes dere om bildene?
Noen andre som savner sommeren?

-Sdmd 
Video fra ->www.emmat.blogg.no<- 

Jeg er bak i rød shorts

Litt fail nedgang...

En av de første gangene vi gjør dette... Det blir nok mye øving før NM ;)

Hva synes dere om videoen?
Hva skal dere i dag?

-SdmdLitt uklare bilder, men det får gå :)

I dag er det første cheer trening i 2012! Jeg gleder meg!

Har dere vært på trening i år?
Hva skal dere i dag? 

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits