Jeg føler meg virkelig ikke bra i dag, hodet verker og jeg kan nesten ikke spise fordi jeg har så vondt i halsen. Jeg hater virkelig å være syk, jeg får ikke gjort noe, jeg orker ikke å gjøre noe. Jeg har bare lyst til å sove, men det er ikke så lett det heller. Håper jeg blir frisk snart... Noen andre som er syke?
 
-Sdmd
I dag har jeg ikke gjort så mye; halve skoledagen har jeg sittet og brettet stjerner og resten av dagen har jeg hatt norsk prøve, naturfagtime der lærerern ikke møtte opp og matte (fikk tilbake en prøve og jeg fikk 6, yey!). Nå skal jeg spise og slappe av litt før jeg drar på trening♥
Ed sheeran♥

Hva synes dere om bildet og sangen?

-Sdmd 
Hei♥ Håper alle har hatt en fin helg, noe jeg har. I helgen har jeg byttet rom, som jeg er kjempe fornøyd med, jeg har trent og slappet av. Nå er søndagskvelden her og planene for resten av kvelden er å dusje, spise og deretter se på Castle og ta på neglelakk, før jeg legger meg (forhåpentligvis tidlig). Hva har dere gjort denne helgen og hva er planene for søndagskvelden?
 -Sdmd
Jeg elsker virkelig disse produktene! De lukter utrolig godt og er veldig fuktgivende, og det er et kjempe pluss at de er fine å se på også. De er virkelig å anbefale♥ Har dere prøvd noe fra I Love...?
 

I love... Strawberries & milkshake and Raspberry & blackberry"Fall in love again; there's something about the super smoothness of my thick creamy aroma, united with a burst of fresh strawberries, that leaves your senses elated and tastebuds-a-tingling!""Shimmer & shine lip gloss, smooth on your lips"
Hva synes dere om bildene?
-Sdmd
Nå er det lenge siden jeg har blogget, men i dag tidelig da jeg våknet fikk jeg utrolig lyst til å blogge, problemet er bare at jeg ikke har så mye å blogge om, jeg har ingen inspirasjon. Jeg vet ikke hva jeg har lyst til å skrive om, jeg er helt tom for ideer. 
Jeg har bestemt meg for å blogge så ofte som mulig, men det blir nok ikke hver dag. Jeg kommer til å blogge de dagene jeg har tid og inspirasjon, så vi får se hvor ofte det blir :)
Hva vil dere se mer av på bloggen min?
 -SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits