Jordbær, banan og blåbær smoothie<3

Liker dere smoothie?
En favoritt smak?

-Sdmd 

Jakke Vero Moda// Skjerf Vero Moda// Bukse Bik Bok// Genser Bik Bok//

Sko Converse//
 
Hva synes dere?

-Sdmd
Nå trengte jeg virkelig nye sko, jeg hadde bare vintersko og jeg har klart å ødelegge de gamle Conversene mine, smart... Så det var på tide med nye sko, og så klart ble det Converse igjen :)

Burgunder Converse<3
Hva synes dere?
Bruker dere Converse?

-Sdmd 
Som sikkert mange av dere vet, så er det vaffeldagen i dag, den 25.mars. Så da har jeg sittet ute i finværet å solt meg og spist vafler, nam!


Har dere spist vafler i dag?

-Sdmd 
 

Jeg tengte jeg skulle fortelle litt om NM i cheerleading og cheerdance 2012. Jeg vil først og fremst si at det var den beste helgen på lenge! Det har vært utrolig morsomt og selv om det var min 6. konkurranse, så var denne like spennende som alle de andre, kanskje mer. 

Jeg var med i to kategorier, Junior Intermediate All Girl og Junior Group Stunt. Vi kom på 9. plass av 15 i Junior Intermediate All Girl og på 11.plass av 20 i Junior Group Stunt. Jeg er utrolig fornøyd! Group Stunten hadde bare øvd sammen i litt over en måned, med bare en trening i uka, bare tenk på hvilken plass vi kan komme på til neste konkurranse ;)

Jeg tok over 400 bilder, så dette er bare noen få av dem.

 Dag 1
Frokost<3

Det var altså her vi konkurrerte ;)

Viqueens
ViqueensViqueensTigersTigers
Nixies
Dandelions (laget VOE er på...)
Charmers
ViqueensViqueensViqueensViqueensViqueensViqueens
TigersLakers Lakers TigersTigersTigersTigers
Viqueens ForceViqueens ForceViqueens Force

Jeg har desverre ingen bra bilder fra dag 2, hehe...

Jeg kommer til å lage et annet innlegg der jeg legger ut video av oss :D

Hva synes dere om bildene?
Hva gjorde dere forrige helg?

-Sdmd
 

Gleder meg!!

Nå drar jeg til NM! Blogger mer til søndag eller mandag :)

Hva skal dere i helgen?
Noen som skal på NM i cheerleading og cheerdance?

-Sdmd 


-Sdmd

Canon eos 550D <3

Nå er det lenge siden jeg har blogget, det er også lenge siden jeg har tatt bilder. Jeg savner å blogge, men jeg har ingen inspirasjon. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om, men jeg skal prøve å bli bedre til å ta frem kameraet mitt, ta bilder og legge dem ut her på bloggen :)

Jeg vil også si at neste helg skal jeg på NM i cheerleading, og jeg gleder meg SYKT! Det kommer jeg til å blogge mer om neste uke. (Jeg måtte bare meddele dette, hehe)

Hva synes dere?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?

-Sdmd Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits