Nå er det endelig fredag igjen! Det føles ut som en evighet siden det var helg, og det er nok fordi jeg har vært gaske sliten i det siste og jeg har ikke hatt tid til å slappe av ordentlig. Jeg starter helgen med å rydde litt, deretter skal jeg lese og senere på kvelden blir det kebab og noen episoder av Castle og Supernatural♥ Hva skal dere i kveld?
 










Vest Thailand// Bluse Gina Tricot// Bukse H&M// Klokke Thailand// Sko Converse//

Hva synes dere?

-Sdmd 




Hei♥ Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra Thailand turen jeg nettopp kom hjem fra. Jeg tok et par hundre bilder, så jeg legger ut litt og litt bilder. Så dette er altså del 1:
 




Vi måtte bære all bagasjen vår ut til en båt for å komme til hotellet...

Longtail boat



Cola








Har dere vært i Thailand før?
Hva synes dere om bildene?

-Sdmd 




Jeg tenkte jeg skulle legge ut en liten, enkel oppsrift på sunne pannekaker! De er utrolig gode og kjempe enkle og raske å lage. Oppskriften jeg legger ut nå er vel mer for to eller tre personer (kommer an på hvor mye hver enkelt spiser), så hvis dere vil lage større eller minder oppskrift så trenger dere bare å vite at for hver banan er det to egg og det er til ca. en person. Det er ganske enkelt å regne ut. Håper dere prøver oppskriften!
 

Dette er det dere trenger: 2 bananer, 4 egg, litt havregryn, kanel + en bolle, stavmikser (eller noe annet å røre alt sammen)



Del bananene

Ha oppi eggene

Miks sammen

Du kan velge å ha røren med bare egg og banan

Tilsett havregryn (så mye eller lite som dere vil ha)

Tilsett kanel (igjen: så mye eller lite som dere vil ha), og rør sammen

Ferdig røre!

Stek pannekakene

Ferdig!

Pannekaker med syltetøy♥

Kommer dere til å prøve oppskriften?
Vil dere at jeg skal legge ut flere oppskrifter?

-Sdmd 




I det siste har jeg ikke blogget så mye, og grunnen er at jeg har vært i Thailand og ellers har jeg vært utrolig sliten. Så da vet dere det :)
 








Genser H&M// Bluse Thailand// Bukse Cubus// Sko Converse// Klokke Thailand//


Hva synes dere?

-Sdmd 



Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits