Har dere noen bra sanger å anbefale?

-Sdmd
                      Dream Outfit
Jeg har et STORT behov for å shoppe snart, ikke bare kjøpe noen få ting, men mange! Og helst ganske billigt. Men når jeg har penger finner jeg aldri noe fint som jeg vil ha, så jeg ender alltid opp med å ikke kjøpe noe når jeg er på shopping...  (og hvis jeg ikke har penger finner jeg alltid noe jeg vil ha). Jeg har sååå mange avlorlige problemer i livet mitt, eller, nei ;)

Noen andre som liker å shoppe?
Ville dere hatt anrtekket?

-Sdmd 
-Sdmd
Hva synes dere om bildet?
Hva vil dere at jeg skal blogge om? 

-Sdmd 

Topp Gina Trocot// Bukse Bik Bok//

Ear cuff Glitter//

Sko Converse//

Hva synes dere?

-Sdmd
Jeg er ganske sikker på at dette bildet ikke passer til sangen, men jeg bare følte for å legge ut denne sangen, fordi jeg elsker den, og da måtte jeg legge til et bilde. Hvis dere forstår.

Ikke diss musikksmaken min! ;) 

Hva synes dere om bildet og sangen?

-SdmdHva synes dere om bildene? :)
Favoritt? 

-Sdmd
Jeg er ikke helt sikker på om jeg liker headeren, så jeg skal prøve å endre litt på den, men ikke så mye :)

Hva synes dere?
Hva gjør dere i kveld? 

-Sdmd
Åh, det er så deilig vær ute! Jeg har faktisk blitt brun, jeg som er den blekeste personen jeg vet om. Men bet blir litt for varmt noen ganger, så jeg må gå inn og avkjøle meg noen ganger, da er det også perfekt å blogge! Hva skal dere gjøre i dag?

For et random innlegg...
 


Brun ;)

-Sdmd
Headeren og profilbildet er bare midlertidig, jeg skal prøve å bytte de i løpet av uken :)

Hva synes dere?

-Sdmd
 Har dere lest den?

-Sdmd
God morgen alle sammen!

Åh, så deilig det er å våkne til blå himmel og sola som skinner inn gjennom vinduet! Hittil i dag har jeg ikke gjort noe særlig, jeg har ligget i senga og bare slapet av. Nå venter jeg på at solen skal komme inn i hagen så jeg kan sole meg :)


Jeg har tenkt å endre designet, men jeg er ikke sikker på hvordan jeg vil ha det. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha det "rent" (lyse frager).Er det noen som vet om noe fine gratis design jeg kan bruke?

Hva skal dere i dag?
Er det sol hos dere?

-Sdmd 

<3

Hva synes dere om bildet?

-Sdmd
God fredag alle sammen!
Jeg er sykt glad for at denne uken er over, med nesten bare jobbing og eksamen er jeg ganske sliten. Nå er jeg klar for langhelg med sol, is og soving ;) 

Topp Bik Bok// Tubetopp Bik Bok// Shorts Gina Tricot// Sko Converse//

 

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd

Rommet mitt :)

Hva synes dere om bildene?

-Sdmd

Topp Bik Bok// Shorts Gina Tricot//

Dette har vært en slitsom dag. Hele skoledagen ble brukt til å øve til norskeksamen, og nå skal jeg øve litt mer, men etter det skal jeg ligge ute i sola og forhåpentlig bli litt brun. Sola skinner og det er kjempe varmt her i dag også, noe det skal være resten av uka :)

Dette innlegget skulle egentlig bli lagt ut  for ett par timer siden, dumme internett....

Hva synes dere om antrekket?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits