Når det er ferie skal man kose seg, så nå har jeg og søsteren min kost oss med junk food, eller egentlig bare jeg, fordi hun spiste salat og jeg hamburger. Kjempe godt! Jeg elsker å bestille mat og sitte å spise og se på film, eller serier. 

Jeg bare tok med et bilde fra forige helg på hytta.

Hva har du spist i dag?:D

-Sdmd
Nå vet jeg at det er ganske lenge siden jeg har blogget. Jeg er litt lat, eller veldig lat. Jeg synes det er veldig gøy å blogge, men... jeg vet ikke hvorfor jeg ikke blogger, jeg bare ender opp med å ikke gjøre det, selv om jeg har ting å blogge om og tid til å blogge.

Men nok om at jeg ikke blogger. Det er sikkert noen som har merket at jeg har fått nytt design. Jeg synes at det gamle designet var ganske kjedeligt, så jeg fant et annet jeg kunne bruke. Men jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg skal bruke det.

 
Sånn ser det ut nå.

Jeg er ikke helt ferdig ennå. Jeg må lage header og ordne menyen.
Nå tror jeg at jeg skal ut å ta noen bilder til headeren! 

Hva synes dere om det nye designet mitt?

-SdmdNå drar jeg snart på hytta, og skal nok være der til søndag. Det blir vel gøy, eller? Det er egentlig ikke så mye å gjøre der, men jeg skal sole meg og bli.. "brun". 
Men i dag skal jeg på Nordby kjøpesenter og kansje få shoppet litt. jeg trenger noen nye sommer klær. Hvertfall en shorts, men jeg finner aldri en som passer. 
Topp BikBok// Shorts BikBok?// Sko Din Sko// Armbånd H&M//

Hva skal du i dag?

-SdmdMin dårlige side, må nok bli litt bedre..

Tøyer rygg:D

Jeg tror jeg aldri klarer denne spagaten, jeg blir liksom ikke så mye mykere.....

Jeg har ikke så mye å gjøre så jeg tøyer litt, egentlig mye. Jeg skal klare alle spagatene før sommeren en over, jeg tror jeg kan klare det.

-Sdmd
I dag var det siste skoledag! Jeg har gledet meg kjempe mye til ferien. Man kan sove lenge, ingen lekser og man kan egentlig bare slappe av. Det har egentlig ikke skjedd så mye i dag, så jeg kan vel vise dere hva jeg hadde på meg i dag.


Kjole BikBok// Sko Converse// 

Hva synes dere?
Når var/er deres siste skoledag?

-Sdmd 
I dag var det sommer avslutning for cheerleading. Det var kjempe gøy. Vi spiste, tok bilder og trenerne våre hadde laget en kjempe fin film om hvordan laget hadde forbedret seg. Det var lodd salg, premier og diplomutdeling. Jeg fikk titelen "Årets Cheerleadier" og er kjempe fornøyd! Jeg trodde seriøst ikke at jeg skulle bli det. Jeg fikk også Elisabeth prisen, som er en pokal for fremragende innsats. Hehe, jeg tror det er den første gangen jeg har fått en ordentlig pokal, helt for meg selv:)


Tulle bilde:D

Men nå skal jeg jobbe. 

Har du noen gang fått diplom eller en pokal?

-Sdmd

Topp BikBok// Bukse og øredobber Cubus//


Øredobber<3

Unnskyld for utrolig dårlig og lite blogging i det siste. Jeg har hatt ting å blogge om, men jeg har vært ganske sliten, det eneste jeg vil er å sove (og være på cheer-trening)... Men nå er det snart ferie og jeg kan endelig sove lenge, hver dag! Da er jeg nok ikke så sliten og trøtt, og da orker jeg å blogge.
Ferien min starter på onsdag, eller siste skole dag er på onsdag.

Hva synes dere?
Når er deres siste skoledag? 
Eller har du allerede ferie?

-Sdmd


I helga har jeg vært på hytta, og da må man selfølgelig til sverige, Nordby kjøpesenter. Jeg kjøpte ikke så mye, fordi der var egentlig ikke så mye fint der.. Men jeg tenkte jeg kunne vise frem det lille jeg kjøpte.


1. Armbånd 20,-// 2. Maskara ting-Loreal Paris 75,-// 3. Dry Shampoo 49,-// 4. Leppestift-MaxFaktor 70,-// 5. Body spray-H&M 30,-//6. Smykke 49,-
Alt er kjøpt på H&M


MaxFaktor, fargen 610 Angel Pink<3


Jeg kjøpte noe til, men jeg fant det ikke....

HVa synes dere om innkjøpet?

-Sdmd

Det ble litt rart, me det kan jeg vel leve med:-)

Hva synes dere?

-Sdmd

Disse skoene er egentlig lyse brune...


Æsj! I dag har det regnet masse + det ha tordnet og lynt.. Og tilfeldig hvis så hadde vi ute dag på skolen i dag... Jeg hadde med meg regn jakke, men den glemte jeg når vi hadde natursti (eller hva det nå heter). Så jeg ble selfølgelig kjempe våt... 
"Kjempe gøy<3".. 

Har det regnet der dere er også?

-Sdmd
 

 
Det er sykt!

-Sdmd
For noen dager siden kom sminken jeg bestilte på eyeslipsface.com! Det er kjempe gøy med ny sminke, bra sminke.

Det var noen som lurte på om jeg kunne si hvordan sminken er, og det kan jeg så klart! Jeg må si at det er ikke alltid billig sminke er bra, og jeg var ikke helt sikker på om Elf sminke var så bra. Men jeg har lest på mange blogger om hvor fornøyde de er med sminken far elf, så jeg måtte jo prøve. HALLO!, nesten alt er under 50kr! Det er kjempe billig, og bra sminke:D
Jeg var kjempe fornøyd, men så fant jeg ut at denne var ødelagt. Den var så fin.....

Jeg skal nok bestille mer sminke, men ikke før jeg har brukt dette opp!

Har dere bestilt noe fra Elf?
Hva synes dere om sminken fra Elf?

 -Sdmd

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits