Jeg er så "flink" til å kjøre båt!

Hehe

I dag har jeg, som resten av uken, ligget og solt meg og badet. Derfor har det ikke blitt så mye blogging. Jeg er ikke sikker på om dere har merket det, men jeg har ikke brukt så lang tid på innleggene som jeg pleier. Og jeg brukte ikke så lang tid på dette heller, men det er fordi jeg snart skal på kino og se "Super 8", som begynner om en halv time. Derfor legger jeg bare ut noen bilder fra i dag:D

Skal dere se "Super 8"?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 
 1. Ingen skole, ingen lekser!
 2. Det er ikke utrolig kaldt
 3. Følelsen jeg har når jeg våkner opp om morgenen og det er sol og varmt ute
 4. Sole meg på stranden, eller bare i hagen
 5. Grilling, ååå som jeg elsker grillmat
 6. Is!
 7. Lese blader ute når man soler seg
 8. Fornøyelsespark!!
 9. Jeg kan bruke shorts, ballerinasko og sandaler!
 10. Sommershopping
 11. Vann smaker best når det er varmt ute
 12. Jeg må ikke våkne opp supertideligt hver dag
 13. Fuglene kvitrer, fint å høre på..
 14. Jeg slipper å bruke bobblejakke
 15. Svømme i havet
 16. Smoothie og milkshake
 17. Iste
 18. Sitte utendørs på cafè
 19. Sommerkjoler!
 20. Ta bilder ute
 21. Dagene varer lenger (det er lenger sol ute)
 22. Stunte ute, det er mye bedre å drive med cheerleading ute
Litt små bilder..

Dette er noen få ting som jeg elsker ved sommeren, det finnes jo mange flere.

Hva synes du er best med sommeren?

-Sdmd

Dette bilde er vel egentlig fra i går.

Nå skal jeg ut og tøye og turne litt. Jeg har vært litt slapp med det i det siste.. Jeg tøyde litt i går, men ikke så mye:D
det blir kanske et lite innlegg etterpå også, men det er ikke sikkert, jeg har nemelig ikke så mye å blogge om 

Hva har dere gjort i dag? 
Hva synes dere om bildet? 

-Sdmd

Love<3

Liker du cappuccino?

-Sdmd 

Lommebok 10kr

Kjøpte den på en bruktbutikk på Voss i går. Den var utrolig billig, og jeg synes den er kjempe fin. 
Litt kjedelligt innlegg, men jeg har ingenting å blogge om i dag. Jeg har ikke gjort så mye, egentlig ingenting. For en kjedelig dag. Det blir nok film og chips nå snart, nam;D

Hva synes dere om den?

-Sdmd

Utrolig mange som la ned blomster!

Litt dårlige bilder, men det regnet og jeg ville ikke ødelegge kameraet mitt, hehe:D

I dag har jeg vært med på fakkeltog på Voss. Det var utrolig mange folk der, i forhold til hvor mange som bor der. Jeg trodde det bare skulle komme noen få, siden det kom ut i går kveld at det skulle vær fakkeltog der, men det kom egentlig ganske mange. Det var kø for å komme inn i byen og lange køer for å få fakkel og blomster. 

Ps: Unnskyld for litt sent innlegg, jeg har ikke hatt tid før nå:D

Er det noen andre som har gått i fakkeltog i dag?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 

-Sdmd

Hvit topp 150,- fra Monki                                                                                    High School jakke 175,- fra Bik Bok

  Rund boks 29,- og Kakeboks 39,- fra Søstrene Grene

Fjernutløser Canon 275,- (kjøpt på Japan Foto, men kan nok kjøpes andre steder)

Innkjøp innleget kom litt senere enn jeg trodde. Grunnen er alt som skjedde i går. Jeg ble for opptatt med å se på nyehetene og lese på nettaviser, så jeg rakk ikke eller orket å lage dette innlegget før nå. Det er utrolig trist det som har skjedd og jeg sitter fortsatt og ser om det kommer flere oppdaderinger. De har hvertfall tatt mannen som gjorde det, men det er jo ikke sikkert at han gjorde det alene...

Jeg kjøpte noen ting til, men jeg fant ikke alt. Det var bare sånne små ting, så, det er vel ikke så farlig:D

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva likte dere best? 

-Sdmd

Tenn et lys for de omkomne og skadde etter tragedien i oslo og Utøya!

Det er utrolig at dette kan skje her i Norge. Jeg trodde egentlig ikke på det da jeg hørte hva som hadde skjedd. Nå har jeg sittet i flere timer å sett på nyehetene for å se om det kommer noen oppdateringer. Jeg kommer nok til å sitte her hele natten også. Jeg kjenner noen som var på Utøya og jeg er helt sjokkert!

Det er ikke så mye man får gjort med det som har skjedd når man sitter her hjemme i sofaen, men et lys kan jeg hvertfall tenne for de omkomne, de skadde og de pårørende. Bli med meg på dette og tenn et lys, vis at du bryr deg!

Skal/har du tent lys?

-Sdmd

Jeg skulle egentlig blogge om dette i går, men jeg endte opp med å se på film sammen med søstrene mine. Så da får jeg legge det ut nå. Dagen i går ble til en shopping dag. Jeg skulle bare kjøpe noen få ting, men jeg endte opp med å bruke nesten alle pengene jeg hadde med. Men nå tror jeg at jeg har shoppet nok for en stund, jeg må spare penger til Polenturen.

Det blir nok et innkjøps innlegg i dag, men det blir når jeg har kommet hjem til hytta. Skal dra hjem etterpå i dag, men før det skal jeg på foto butikk og IKEA.

Jeg har forresten fått en nye favoritt drikke: Iskaffe frappe, det er UTROLIG godt, jeg tror jeg elsker det. Shmaker godt<3.

 Hva gjorde dere i går?

-Sdmd
Noen ganger kommer jeg over nettsider der det er så fine ting at jeg nesten besvimer! Jeg blir helt besatt og bare må ha det. Det er bare synd at hvis du bestiller ting over nettet er det ikke sikkert det passer, og når jeg kjøper klær så må de passe, ikke for lite og ikke for stort.

Men over til noen av de fineste shortsene jeg noen gang har sett, eller de er de fineste! Jeg tror jeg så på dem i nesten en time og jeg vurderer å kjøpe en av dem. Litt dyre med tanke på at jeg ikke har mye penger og de pengene jeg har skal jeg bruke når jeg skal på Polentur.


1

2

3

Alle shortsene er fra runwaydreamz.com.
De ligger i rekkefølge etter hvilken jeg ønsker meg mest. 

PS: Sorry for at innlegget kom litt sent! Jeg la det ut i sta, men det skjedde noe, så det ble ikke lagt ut. Men nå funker får jeg håpe at det virker. 


Hva synes dere?
Hvilken var finest?

-Sdmd

Topp Bik Bok// Cardigan H&M// Bukse Cubus// Svart jakke H&M// Veske H&M// Sko Bianco//

Dette var det jeg hadde på meg i dag. Ikke så spesielt, men ja:D

Hva synes dere?

-Sdmd

Det har ikke skjedd noe i dag, sånn egentlig. Men jeg har vært på en liten biltur. Jeg ville egentlig ikke være med, fordi jeg er ikke så glad i bilturer, men jeg ble med for å ta noen bilder. Og jeg tenkte jeg kunne dele dem med dere!

Resten av kveldan skal jeg vel se på film med søstrene mine og spille Halo, det blir vel gøy. Og i morgen drar jeg til Bergen. Gleder meg sykt til å shoppe og bare gå rundt i byen, kjempe koseligt.

Hva har dere gjort i dag, og hva skal dere gjøre resten av kvelden?
Har dere noen gang vært i Bergen?

-Sdmd 
Nå har jeg ikke blogget siden onsdag. Grunnen for det er at jeg ikke har hatt internett. Eller jeg har hatt internett, men ikke på dataen min. Og jeg klarer ikke å bruke noen andre sin data, det bare går ikke...Men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal klare det, haha! Litt blond:D

Men i hvertfall så er jeg for øyeblikket på hytta på vestlandet. Det er ikke så mye å gjøre, bare sitte inne på grunn av været..
Jeg kan vel si hva jeg har gjort i det siste. Egentlig ikke så mye, i går var jeg på kino og så Harry Potter and the deathly hallows part 2, igjen, jeg bare elsker den filmen. Ellers har jeg bare slappet av og sett på forskjellige filmer og serier.


Bare noen bilder.

På onsdag skal jeg til Bergen og mest sannsynelig shoppe litt, og så skal vi gjøre litt turist ting, siden familien til utvekslingsstudent broren min kommer.
Jeg skal prøve å blogge hver dag nå fremover:D

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene?


-Sdmd
Jeg har absolutt ingenting å blogge om. Jeg gjør ikke så mye om dagen heller. Egentlig så tøyer jeg, for jeg har ikke så mye å gjøre. Men i morgen skal jeg til hytta på vetlandet. Det tar ca.6-7 timer å kjøre dit med bil. Det blir gøy, nei....

Den var ikke så bra...

-Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd
Da har jeg vært på Harry Potter premiere. Kjempe bra film, men det var noe jeg ikke fikk med meg, fordi smarte meg måtte absolutt gå på do... Hahah! Jeg holdte på å dø, jeg fikk nesten latteranfall på noen av de mest seriøse senene i filmen, håper ingen merket det.
Jeg er visst litt hyper nå;D

Men i hvertfall så anbefaler jeg alle å se filmen.


Er ikke jeg pen med 3D-Harry Potter briller?                                     

Når jeg ser 3D filmer får jeg så lyst til å strekke ut armen og ta på de som kommer mot meg, det hadde nok sett utrolig dumt ut, men det er veldig fristende.

Har dere sett filmen eller skal dere se den?
Hva synes dere om den?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits