Drops - Day 5/7

-Sdmd

I går var jeg som sagt i Bergen med familien. Vi var på IKEA, spiste på kinarestaurant og gikk litt i sentrum. Jeg var innom noen butikker, men kjøpte ingenting (untatt noe undertøy, men det er ganske uinteressant). Etter det dro vi vel egentlig hjem, men vi skal snart tilbake for å hjelpe søsteren min å flytte, da blir det mer shopping, yey!
Har dere vært i Bergen før?
Hva synes dere om bildene?
 Det regnet ikke, men det var ganske fuktig i luften, så håret mitt ble helt brusete...

-Sdmd
Nå skal jeg snart dra av gårde til Bergen! Jeg har egentlig ingen anelse om hva jeg skal der, men jeg tror det blir en tur innom IKEA og litt gåing i byen. Jeg tar med meg kameraet, så dere får bilder senere i dag eller i morgen:)
Hva skal dere i dag?


Gammelt bilde...

-Sdmd
 
Egentlig så elsker jeg søndager, men nå som det er ferie er alle dagene ganske like. Så i dag har jeg tenkt til å bare chille i joggebukse, håret opp og ingen sminke. Ganske deilig egentlig! Resten av dagen skal jeg sitte på dataen, se film og kanskje spille litt Halo.
Hva skal dere i dag?


Jeg fant ut at jeg ikke har lagt ut bilder av meg selv på bloggen på en over en måned, så jeg legger ut noen nå:)

-Sdmd
Must Have

Ville dere hatt noe av dette?

-Sdmd
Etter en seks timer lang kjøretur, bensinstasjon mat og lite med søvn, er jeg endelig fremme på hytta. Nå gleder jeg meg bare til å sitte helt rolig i sofaen og se på en film eller en bra serie, og kanskje redigere noen bilder. Livet er herlig!
Hva skal dere i kveld?
Hva synes dere om bildene?-Sdmd 
Jeg som endelig trodde det skulle bli "sommer" her i Norge, men det første jeg hørte da jeg våknet i dag var regn... Men jeg mister ikke håpet på sol denne sommeren, for i morgen skal jeg på hytta og jeg håper at det kan bli litt fint vær der :)

Hvordan vær har dere?
-Sdmd


-Sdmd
-Sdmd
Hva synes dere om fransk manikyr?

-Sdmd

I dag har det endelig blitt sommer! Det har vært sol og varmt hele dagen, så jeg måtte gripe sjangsen og prøve å bli litt brun ( selv om jeg egentlig ikke fikk noe særlig farge...)

Hva har dere gjort i dag?
Har det vært sol hos dere?

-Sdmd 
Fra Gina Tricot

-Sdmd

Topp Gina Tricot// 99,-

Ring Gina Tricot// 25,- (salg)

Ring Glitter// 25,- (salg)

Armbånd Glitter// 10,- pr.stk

Oi, jeg må virkelig gjøre noe med neglene mine, ikke så pene akkurat...

Jeg så nettopp at på glitter sin side sto det at disse armbåndene kostet 29kr, selv om jeg fikk de for 10kr. Litt rart, men jeg skal ikke klage, jeg fikk dem tross alt billigere :)

Hva synes dere om innkjøpene mine?

-Sdmd
-SdmdJordbær, eple og peanøttsmør <3<3

Dere burde smake eple med peanøttsmør, det er utolig godt! (Og sundt) :)

-Sdmd

Topp Gina Trocot 49kr (salg)// Solbriller H&M 59kr//

Shorts New Yorker 250kr// High waist bukse Bik Bok 250kr (salg)//

Bikini H&M (salg)//  Overdel 75kr, Underdel 50kr

Hva synes dere?
-Sdmd

 Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits