I dag har jeg meldt meg inn i Family Sport Club, endelig, jeg har ønsket det i et år snart. Og jeg måtte jo prøve ut det helt nye treningssentere og da ble det yoga. Det er egentlig ganske bra trening, balanse og sånn. Men jeg tror ikke jeg skal gjøre det hver uke, så hvis jeg er litt sliten en dag og ikke orker å trene så hardt, så kan jeg være med på yogatime (hvis det er en time den dagen):D
Hehe, gøy å ta bilder!

Ja, litt sent innlegg. Jeg bare ble litt opptatt av og redigere masse bilder. Jeg kan endelig bruke Photoshop! Dataen min bare klikka hver eneste gang jeg gikk inn på det, men nå virker det, yey!

Er noen av dere medlem på et treningsenter?
Har dere prøvd yoga, synes dere det var gøy?

-Sdmd 

Genser Bik Bok// Singlet Gina Tricot// Bukse Bik Bok// Sko Converse//

Dobbeltring Glitter// Oransje ring Gina Tricot//

Hva synses dere?

-Sdmd
Kanskje noen av dere har merket det og (noen ikke), men jeg har fått nytt design og header! jeg har prøvd å lage header i over en måned, men hver eneste gang ble det feil størrelse på den. Og nå som jeg bestemmte meg for å skaffe meg et mer enkelt og "rent" design, så passer headeren! Yeah, endelig! 


Sånn ser headeren ut, som dere ser.

Jeg skal endre litt på skriften, jeg skal ha den litt mer til venstre.

Og foresten! Vet noen hvordan jeg bytter det lille bildet til høyre og over brskrivelsen av meg? Det virker ikke på "gamle måten":
 Noen som vet hvordan jeg bytter bilde? Jeg trenger hjelp! :D

Hva synes dere om designet?
Hva synes dere om headeren?

-Sdmd
Jeg fant dette kameraet i går, kjempe fint etter min mening. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke det.. Men det er nok  litt for gammelt. Jeg bare elsker gamle kameraer, jeg satt i går kveld og så på det på weheartit, der er det så mange fine! Det jeg ønsker meg mest er et Polaroid kamera, de er utrolig fine og tar nydelige bilder.


Slangering Glitter// Ring med svart stein Brasil// Svart ring Marked...//

Har foresten prøvn noe nytt på neglene, det er små blomstertrær, egentlig ganske enkelt og søtt. Men jeg klarte å dra lakken ut på den ene fingerern... 

Etterpå skal jeg jobbe på momarkedet, jeg skal lage kebab. Det er genetlig ganske gøy, men litt kjedeligt når det ikke kommer noen såm vil kjøpe ;-)

Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd

Jeg og Philo skal kjøpe karusell.

Elsker den!

Jeg orket ikke å blogge i går, så jeg legger ut bildene fra i går nå. Og bare for å si det så har jeg vært utrolig dårlig til å blogge i det siste, jeg skal prøve å skjerpe meg:D
 
Noen andre som var på momarkedet i går?
Hva synses dere om bildene?

-Sdmd

Genser Bik Bok// Bukse Cubus//

Stor ring Indiska// Liten ring Brasil//

Hva synes dere?
Hvilken ring likte dere best?

-Sdmd 

Kjempe lett!

Jeg søkte litt rundt på youtube og kom bortig en negle-video,"avisnegler". Det er utrolig enkelt, jeg trodde det skulle være vanskelig. Det ble ikke så fint, siden det var første gangen jeg gjorde det, men nå har jeg skjønt hvordan jeg skal gjøre det uten å få klumpete neglelakk! Det er bare å si i fra, så kan jeg vise hvordan man gjør det:D

Men nå skal jeg spise og etter det skal jeg ordne meg og dra på Group Stunt trening, gleder meg!

Hva synes dere?
Vil dere lære hvordan man gjør det? 

-Sdmd
Da var første skoledag i 10. klasse over. Det var en bra dag, uten så mye fag, mest snakking og sånt. Tenkte jeg kunne vise frem det jeg hadde på meg. Noe av det er det jeg kjøpde da jeg var i Oslo. Det var jo jeg som skulle ha innkjøp-innlegg, men nei....


Øredobber marked i Brasil//

Genser Bik Bok// Bukse Bik Bok// Tubetopp Bik Bok// Sko Converse//

Slangering Glitter// Ring marked i Brasil// Neglelakk BikBok(kan kjøpes på Cubus)//

Jeg liker Bik Bok kan man se;D

Hva synes dere?

-Sdmd
I dag er det siste dagen i freien. Det er helt utrolig hvor fort ferien har gått. Og jeg har vel egentlig ikke gjort så mye, bare salppet av, trent litt og tøyd masse, ja, jeg har jo gjort mer, men jeg husker ikke. Jeg er nok ikke helt klar for å starte på skolen igjen, stå opp tidelig, gøre lekser, ha prøver, tentamen, eksamen osv. Men det blir vel litt gøy også å være eldst på skolen, hehe:D
Og nå som skolen starter, starter cheer-treninger også! Jeg gleder meg sykt. Jeg har ikke hat noe tid til det i sommer, hvertfall ikke når jeg var på hytta på vestlandet, der er det ikke så mange å stunte med akuratt...


Ja...

Skal dere også begynne på skolen i morgen?
Eller har dere begynt på skolen?

-Sdmd
I dag har jeg vært på shopping og det er grunnen til at jeg blogger så sent. Det jeg møtte da jeg kom hjem var et lite brev til meg. Og gjett hva det var, det var et Visa gavekort på 200 kr! Jeg ble kjempe glad, jeg hadde nesten glemt at jeg hadde vunnet det på denne bloggen, det er en konkurranse blogg. Litt dumt at det kom etter at jeg hadde vært på shopping, men da har jeg på en måte spart penger.
<3

Det kommer innkjøp i morgen:D
Det ser ikke så mye ut, men det er ganske mye!

Hva har dere gjort i dag?
Har dere vunnet noe i det siste? 

-Sdmd
 

Love<3

Synses? 

-Sdmd
For egentlig noen måneder siden lagde jeg en facebook side til bloggen min, som jeg ikke har fortalt så mange om. Så jeg lenkte jeg kunne si at hvis dere liker bloggen min er det bare å gå innom HER og like siden. Det hadde vært litt gøy å se hvor mange eller få som liker den. Akuratt nå er det bare fem som liker, hehe:D

Det var facebook, men dere kom også følge meg på bloglovin.com, hvis dere vil. Jeg anbefaler alle til å skaffe seg bloglovin, selv om man ikke har blogg selv. der kan man holde orden på bloggene man leser på en enkel måte, og finne nye favoritt blogger, noe jeg har gjort. Follow meg HER på bloglovin.


:D

Skal der like meg på facebook eller følge meg på bloglovin? :D
Har dere bloglovin?

-Sdmd 

Neglelakk fra H&M, fargen Pink, 29kr// (Kjøp i Polen, så vet ikke hvor mye den koster i Norge)

Dette er ikke det fineste jeg har gjort, men jeg måtte forte meg siden vi hadde leggetid på turen. Det er vel på tide å ta på ny neglelakk nå, siden det er flere dager siden sist og jeg har kjøpt noen nye jeg må prøve ut!

Hva synnes dere?
Har dere den fargen?

-Sdmd 
Da er jeg tilbake fra Polenturen. Jeg kom hjem i går, men orket ikke blogge. Noe av det første jeg gjorde var å sovne, hehe. Jeg har opplevd utrolig mye, og kommer aldri til å glemme turen. Vi har besøkt konsentrasjonsleirer, shoppet i Krakow og Brelin, og kjørt utrolig mye buss! Den lengste bussturen må ha vart i nesten 12 timer, men det var også den morsomste. Jeg, Johanne og Vilde satt alltid helt foran i toetasjes bussen, hehe. Vi var også på Tropical Island og Color Magic.

Også var det jo jeg som lovte å blogge mens jeg var på tur, men det ble det ikke noe av. Vi hadde internett på noen av hotellende, men da var jeg opptatt med andre ting.


Jeg og Johanne i Berlin<3

Det blir nok noen bilder fra turen senere, i dag, i morgen, men jeg er ikke sikker på når de kommer.

Hva gjorde dere forrige uke?

-Sdmd 
Nå er jeg ferdig pakket og klar til å dra. Gleder keg kjempe mye! Vet ikke om hvor mye jeg får blogget, men jeg skal prøve, men jeg lover ingenting. Denne dagen har jeg ventet lenge på, og endelig er den her! Det blir så gøy. Vi skla kjøre buss, det er bedre enn bil, men jeg liker ikke å kjøre lenge..


Slenger med et gammelt bilde, har ikke dit til å ta nye.

Hva skal dere gjøre i dag?
Har noen av dere vært i Polen før?

-Sdmd 
Jeg har ikke så mye tid til å blogge i dag, kanskje i kveld. Jeg driver nemlig å pakker ferdig til Polenturen, og jeg er utrolig dårlig til å pakke. Jeg tenker alltid: "Denne toppen trenger jeg vel ikke, men kanskje jeg pluttselig vil gå med den, jeg tar den med jeg". Men det ender gjerne med at jeg ikke bruker den og jeg pakker alt for mye. Hver gang jeg skal noe sted, tar jeg med meg for mye... Noen som er like dårlige som meg til å pakke?


Men jeg er flink til å lage lister om hva jeg skal ha med!


Fin uten sminke og rotete rom, hell to the yeah!

Skal noen andre på Polentur med skolen i år, eller har dere vært før?
Hva skal du i dag? 

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits