Jeg møtte denne søtingen for en uke siden. Da jeg og noen andre gikk forbi den, ble den så glad at den begynte å hoppe rundt, kjempe søtt! Jeg dro fort frem kameraet for å ta noen bilder, jeg ble egenlig litt fornøyd! Hva synes dere om bildene?
 
-Sdmd

 
Jeg kjøpte denne genseren for noen uker siden. Jeg synes den er kjempe fin og jeg liker veldig godt detaljene! Så jeg tenkte at jeg like gjerne kunne ta noen bilder siden jeg ikke har så mye annet å blogge om, fordi jeg skal på trening nå snart og kommer ikke hjem før i kveld. Genseren er foresten fra Bik Bok og koster 199,- :)
Hva synes dere om bildene?
-Sdmd
Smile More

Hva synes dere om antrekket?
Hva er deres ønsker for øyeblikket?

-Sdmd
Dette er vel det første antrekk innlegget på lenge, jeg har ikke følt helt for å ta frem stativet og jeg liker ikke så godt at andre tar bilder av meg til bloggen. Jeg har heller ikke hatt så mye inspirasjon i det siste, men jeg tror den er på vei tilbake :)
Hva synes dere om antrekket?
 


Topp Gina Tricot// Bukse Bik Bok//
-Sdmd
Jeg vet at det er ganske lenge siden jeg skulle legge ut dette innlegget, men som jeg har sagt så har jeg ikke kunne brukt dataen min. Så da kommer det nå! Hva synes dere?
 


Bukse Bik Bok 499,-// Genser Bik Bok 199,-// ( Jeg fikk genseren med gratis)

Topp nr.1 H&M 249,-// Topp nr.2 H&M 99,-//

Strikkejakke H&M 249,-//

Reisebokser til kremer Søstrene Grene 29,-

-Sdmd
I dag har jeg vært på loppemarked, noe jeg liker. Det er egentlig ganske morsomt å lete gjennom haugevis av ting, for å se om man finner noe man liker . I dag har jeg funnet mye rart og unyttig, og noen utrolig stygge ting som jeg absolutt ikke forstår hvorfor folk har kjøpt det. Men jeg fant ingenting jeg hadde spessielt lyst til å kjøpe, untatt en doughnut da. Hva har dere gjort i dag? Og liker dere loppemared?

Dere har kanske hørt om Temarkskanalen? Og at de har laget et sånn minutt for minutt program? I dag tidelig dro jeg, søsteren min og foreldrene mine for å se på at det hele skulle starte. Jeg har egentlig aldri skjønt meningen med slike programmer, men de er visst veldig populære...-Sdmd


Hva har dere gjort i dag? 

-Sdmd
I helga er jeg i Skien å besøker søsteren min, og for å være på matfestival. Så det eneste jeg har gjort hittil i dag er å spise, og det blir det mere av resten av dagen. Jeg skal se om jeg får tatt flere bilder og får blogget senere i dag. Hva skal dere i dag?-Sdmd
Jeg har ikke fått blogget i det siste. Dataen min har neket å lagre bilder, siden jeg har litt lite plass. Og jeg liker ikke å blogge uten bilder, for bloggen min er jo mest bilder. Men nå har jeg startet på videregående og da har vi fått data! Så nå har jeg to dataer og masse plass til nye bilder. Og det beste er at jeg har fått Photoshop CS6! Jeg er overlykkelig, det har jeg ønsket meg helt siden det kom ut. Så nå skal jeg prøve å blogge oftere :)Hva har dere gjort i dag?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?


-Sdmd
I dag har jeg vært på Ski storsenter og shoppet litt. Jeg er superfornøyd og fikk kjøpt mye fint og noe nyttig. Det blir nok ett innlegg enten i kveld eller i morgen med hva jeg kjøpte. 
Hva har dere gjort i dag?

 
H&M, Bik Bok og Søstrene Grene

-Sdmd 
Jeg så et bilde på weheartit i går og ble inspirert til å designe mitt eget mobildeksel. Det eneste jeg gjorde var å bruke tusj på et deksel jeg ikke bruker lenger! Ganske enkelt, men det tok lang tid. Det er også litt dumt at hvis man ser litt nøyere på det er det ikke så fint, men langt ifra ser det egentlig ganske bra ut :)
Hva synes dere?  
 -Sdmd


Drops - Day 6/7

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits