Unnskyld for litt sen blogging i dag. Jeg måtte dra hjem fra skolen i dag, siden jeg hadde utrolig vont i hodet, det har jeg egentlig fortsatt... Etter skolen kom Vilde og Johanne, vi skulle jobbe med reklamen vår. Ble ikke sååå mye jobbing da.

Gratulerer med dagen Maria! Søstern min har bursdag og blir 18 år! 
Gave fra meg!
 
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd
Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Nå sitter jeg å øver på samfunsfag prøve. Ikke veldig gøy, men jeg må. Da blir jeg sååå smart, selv om jeg pleier å glemme mesteparten etter at jeg er ferdig med prøven. Smarta!
Jeg har øvd litt gjennom helgen og nå blir det siste innspurt før jeg skal legge meg. Så blir det prøve i andre time i morgen. Ønsk meg lykke til! Noen andre som har noen prøver til uka?

-Sdmd

Fra Kina

Jeg glemmer litt at jeg har dem. Jeg bruker dem aldri, selv om de er utrolig fine. Så jeg tror jeg skal begynne å bruke dem mer:D

Hva synes dere?
Hva gjør dere i kveld? 

-Sdmd

Mcc<3Fail!! Ekstrem fail!! Jeg bare måtte legge ut dette bilde, det er så morsomt! :DDen blir bedre:D

Dette er vel det jeg har gjort i dag. Stuntet, tatt bilder og tøyet.

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 

Skjorte(?) Bik Bok// Bukse Cubus// Sko Roots// Armbånd Brasil//

Ignore the face!!!

Rosa ring Brasil// Diamantring  H&M// Armbånd Brasil//

Litt dårlig blogging i går, egentlig ingen blogging. Da jeg kom hjem i går, dro jeg og moren min og kjøpte sko, jeg elsker dem! Dere kan se dem på bilde, men det er ikke så tydelig, jeg må lære meg å bruke det nye objekrtivet litt bedre. 
Men.. Da vi var ferdige å kjøpe sko, dro jeg å møtte Johanne og vilde, vi skulle lage reklamefilm til norsk på skolen. Etter det var det trening og så mere lekser, da ble det ingen tid til blogging. Dette er grunnen for at jeg ikke blogget i går:D 

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag? 

-Sdmd
Jeg er med i en fotokonkurranse på www.linnkleppa.com, og her er bidraget mitt. Hvis noen av dere vil være med i konkurransen så kan dere melde der på her:D

Jeg leser bloggen hennes fast og hun er utrolig flink til å ta bilder, anbefaler dere å ta en tur innom bloggen!

Hva synes dere om bidraget mitt?

-Sdmd
Nå har det endelig kommet! Jeg har ventet over en uke, men det virker som så mye lenger. Jeg gleder meg så mye til å ta bilder med det og det kommer til å bli mange bilder. Jeg har ikke testet det så mye ennå, men det kommer til å bli mye brukt kan man si. Jeg har kjøpt det her!My love♥Jeg kjøpte også Camra Clean Kit. Kjempe smart og det er noe jeg anbefaler dere med speilrefleks å kjøpe! Kjøpes Her!

Og bare for å fortelle om noe "morsomt", kan jeg si at dagen i dag har vært helt normal, det har ikke skjedd noe spesielt og det kommer ikke å skje noe spesielt i dag. Tror jeg bare skal spille sims eller noe, love it!

Har dere noe av det samme?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd

Topp Monki// Cardigan H&M// Bukse Cubus// Sko Converse//
Dobbel ring Glitter// Oransje ring Brasil// Neglelakk Elf fargen Cream Mint//

Hva synes dere?

-Sdmd
Miinto.no er en klesbutikk på nett. De har avtaler med over 100 motebutikker i hele landet og fører i dag 628 merker. Miinto.no er også en av de få klesbutikkene på nett hvor du får tak i mange av disse klærne. Man betaler også kun en frakt selv om du handler fra flere ulike butikker på Minto. Det er mange bra tilbud, og de har utrolig mye fine klær, sko, vesker osv.. Og for øyeblikket har de utrolig mye høst salg der, så mye fint til lavere pris. Her er noen av mine favoritter!

Link!


Link!


Link!


Link!

Link!

De siste bildene ble litt små, men jeg får ikke gjort noe med det.

Hva synes dere?

-Sdmd
Max Faktor deler ut 200 pakker med forskjellige Max Faktor produkter vert 500 kr, til hele 200 bloggere fra blogg.no! Det hadde vært utrolig morsomt å vinne. Jeg elsker Max Fakror produkter, og skulle virkelig ønske at dette var noe jeg hadde mer av. Det er utrolig lett å bli med i konkurransen, bare gå inn på denne siden. Der står det på en enkel måte hvordan man melder seg på:D

maxsample

Bare så dere vet, mange av bildene er tulle bilder! :D
Nå har jeg da kommet hjem fra bursdag hos Johanne. Det var kjempe gøy. Vi satt oppe hele natta og så på film og snakka. Eller ikke hele natta, vi la oss ca. kl.05.30. Det var vel bare det vi gjorde egentlig.

Resten av dagen skal jeg vel egentlig ikke gjøre noe. Jeg er utrolig trøtt, så jeg skal legge meg tideligt, eller jeg skal prøve. Men fram til det skal jeg slappe av og se på serier. Det blir bra!

Hva skal dere i dag?

-Sdmd
Noen av de første tegnene på at høsten starter.

Nå skal jeg snart til Johanne i bursdag. Det blir filmer, pizza og overnatting. Blir kjempe gøy! Det kommer nok bilder i morgen:D

Hva synes dere om bildet?

-Sdmd
Jeg føler at jeg den siste uken har blitt litt dåligere til å blogge og i går ble det ingen blogging i det hele tatt. Det er vel ikke noe jeg føler, jeg vet det helt sikkert at jeg har vært en dårlig blogger. Jeg lover å bli bedre, jeg trenger bare litt inspirasjon. Det er noe jeg mangler. Jeg trenger noe å ta bilder av, kanskje noen nye klær, smykker, jeg trenger inspirasjon og dette er ting som inspirerer meg. Jeg er heller ikke helt sikker på hva jeg skal blogge om. Dere som har blogg har vel opplevet dette. Eller hva?

Men nå skal det bli forandring. Det nye objectivet mitt kommer snart og jeg skal ut å ta masse bilder, hver dag. Jeg gleder meg til å ta høst bilder og dele de med dere her på bloggen. Men først må det nok bli ordentlig høst:D

Hva vil dere at jeg skal blogge om?
Har dere hatt en fin dag? 

-Sdmd
Bilder fra weheartit.com

I går kjøpte jeg nytt objectiv til kameraet. Canon EF 50mm 1.8. Gleder meg til det kommer! Men det blir vell om 3-5 dager.
Men nå skal jeg snart på konferansetime, og etter det skal jeg på trening:D 

Har dere dette objektivet?
Hva skal dere i dag? 

-Sdmd 
Jeg er da ikke gammel nok til å stemme, men det er helt greit, siden jeg hadde ikke klart å finne hva jeg skulle stemme på. Jeg er utrolig dårlig i politikk, bare for å si det sånn, men jaja..

Har dere stemt?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits