For noen måneder siden, da jeg var på desperat jakt etter en vårjakke, fant jeg denne helt innerst i kottet hjemme. Først tenkte jeg at den sikkert ikke var så fin, men da jeg tok den på ble jeg helt forelsket! Jeg tror det er en av pappas gamle denimjakker, noe som passet meg helt fint, siden jeg ønsket meg en litt oversized jakke. I slutten av sommerferien startet jeg et lite DIY prosjekt, som gikk ut på å feste nagler på jakken, gjøre den litt mer moderne. 
Hva synes dere om jakken? ♥ 
Selv om jeg hadde se største planene om å ikke ødelegge døgnrytmen min helt denne ferien, klarte jeg i dag å sove til kl.12. Det er egentlig ikke så rart når jeg leser til langt på natt. Problemet er at jeg ikke klarer å legge fra meg boka mi, den er alt for spennende. Jeg lover at jeg skal bli flinkere fremover!
Det mest spennende jeg har gjort hittil i dag, er vel å lage frokost. (Det sier vel noe om hvor mye spenning min hverdag inneholder). Frokosten min bestod av havregrøt med kanel og banan + en kopp med min favoritt te fra Twinings; Green Tea & Forest Fruit men honning.
Hva har dere gjort i dag? ♥ 
 

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne stikke hånden min inn i dataskjermen og dra ut det jeg ville ha. For øyeblikket ønsker jeg meg ett eller flere maxi skjørt. Helst et i svart og et i samme fargen som det på bildet. 
Hva er deres mening om maxi skjørt? ♥
Søndager er ikke en av favoritt dagene mine. Søndag er dagen du tenker på alt du skulle ha gjort før den nye uken kommer; Lekser, prosjekter, innleveringer, osv. Men heldigvis trenger jeg ikke å tenke på slike ting denne søndagen, det er jo ferie. Så i dag skal jeg bruke dagen på det jeg synes en søndag skal brukes til; Slappe av og få ny enegri til den kommende uken! Planene mine for dagen er å lese (obviously), prøve å ta noen fine høstbilder og hvis jeg finner joggeskoene mine, skal jeg løpe meg en tur.
Hva skal dere i dag? ♥
Peace
Jeg er ikke en av de jentene som absolutt ikke liker kroppen sin. Når jeg ser meg i speilet tenker jeg ikke på feil eller ting jeg vil endre på. Det er viktig å se etter det man liker og ikke omvendt, og en av de tingene jeg liker med meg selv er øynene mine. Jeg liker også øyenvippene mine, de er lange og har en fin bøy, og mange har spurt om jeg bruker vippetang, noe jeg ikke gjør. 
Har dere en spesiell ting dere liker ved dere selv? ♥
Da har jeg enderlig kommet meg på hytta. Det ble en lang tur, med noe kø gjennom Oslo, men vi slapp unna det verste. Nå har jeg kommet meg til rette og sitter i en god stol, leser og drikker herlig, varm te. Så fint at jeg har med meg mange bøker, uten ordentlig internett og bare tre tv-kanaler (alle er NRK), blir det nok mye lesing, noe som er helt greit for meg.
Hva skal dere i dag? ♥


Nå starter ferien min snart, bare en time igjen. Men først skal jeg bli ferdig med en interiøroppgave og ta klassebilde. Når skoledagen er ferdig, skal jeg rett på hytta (vet ikke helt om jeg kan si rett på hytta siden det tar rundt 7 timer å kjøre dit) og der skal jeg være hele ferien. Jeg må advare om at vi ikke har internett der, så det kommer til å bli minemalt med blogging, selv om jeg skal prøve å legge ut noen innlegg. 
Hva skal dere i ferien? ♥


Hei hei! Jeg har ikke hatt så veldig god tid i dag, så dette blir dagens eneste innlegg. Hva har dere gjort i dag? ♥ 


Jeg har ønsket meg Dr. Martens lenge, det er hvertfall to år siden første gangen jeg sa at jeg skulle kjøpe et par. Og hvis dere tar et titt på innlegget jeg la ut før dette (
link), så kan dere se at et av ønskene mine var akkurat disse skoene. Jeg hadde ingen anelse da jeg laget innlegget i dag tidelig at jeg senere på dagen skulle ha mitt eget par med Dr. Martens!


Jeg elsker virkelig disse skoene, buksen, jakka, genseren, sjerfet, veska, neglelakken og leppestiften. For å si det litt enklere; Jeg elsker alt på bildet og skulle ønske garderoben min inneholdte dette antrekket! Jeg har et stort behov for å kjøpe flere høst og vinterklær for øyeblikket. Det meste jeg har passer egentlig bare til å brukes om sommeren og det kan bli "litt" kaldt noen ganger hvis jeg bruker disse klærne på denne tiden av året. Konklusjon: Jeg trenger en shoppingtur! 

♥ 
Før


Etter

Som jeg håper dere ser har jeg fått nytt design. Jeg satset på å få det rent og enkelt, noe jeg tror jeg har klart veldig bra. Designt er orginalt laget av Charlotte, men jeg har byttet farger, tekst og bilder for å gjøre det til mitt eget. Det er fortsatt noen småting jeg må endre på, som spørsmålstegnene rundt kommentarene, arkivet og kategoriene mine. Vet ikke ennå hvordan jeg skal gjøre det, men jeg finner nok ut av det.
Håper dere liker det nye designet mitt♥
Image and video hosting by TinyPic

Dette er noe av det vi har jobbet med på skolen i dag. Det ser utrolig rart ut, men samtidig er bildet litt kult! Men siden jeg ikke her helt frnøyd, kommer jeg nok til å jobbe mer med slike bilder i femtiden♥
 


Lies
er en av bøkene fra en av mine favoritt bokserier! Gone-serien er skrevet av Michael Grant, en forfatter som har veldig mange bra bøker etter min mening. Jeg leser nå den tredje boka i serien, Lies, som jeg nok blir ferdig med i løpet av dagen. Da kan jeg endelig starte på neste bok, Plauge. Jeg anbefaler virkelig denne serien hvis du liker spenning og det litt overnatulige, men jeg må advare dere om at det er noen veldig groteske scener og en del vold. Jeg anbefaler også å lese dem på Engelsk, siden dette er orginalspråket. Trykk
>HER< for å lese hva den første boken handler om.

Har dere lest Gone-seren? 
Hva er deres favoritt bøker?


♥ 
Min fantastiske, myke, varme og behagelige seng. Den jeg savner når jeg er på ferie, aldri får vont i ryggen av og sover som en liten baby i. Det er ikke like lett å finne en god seng, men denne er helt perfekt, for meg i alle fall. Lampen, blomsterputetrekket, klokken og bildet av blomster er fra IKEA, bildet med trekant har moren min laget, tiaraen er fra Ebay og resten aner jeg virkelig ikke hvor er kjøp♥Armbånd fra Glitter// Klokke fra Kina (fake)//

Yellow - Coldplay

Som noen av dere kanskje vet, var det fullmåne i går. Og selv om jeg hadde veldig dårlig tid etter trening i går (jeg skulle lage kake til klassen), så måtte jeg stoppe alt jeg gjorde, ta frem kamera og stativ og se om jeg klarte å ta noen ok bilder av månen. Det ble en del klare og fine bilder, men med tanke på at alle var ganske like, så legger jeg bare ut dette. 

♥ Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits