Dere får se senere ;)

Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd
Fra India.

Hva synes dere om bildet?

-SdmdSpeilbilder ;)

I dag skal jeg vel ikke gjøre så mye. Jeg skal rydde rommet og øve litt på en prøve, men utenom det skal jeg bare slappe av, høre på musikk, ta noen bilder. 

Hva skal dere gjøre i dag?

-Sdmd

Love<3

Hva inspirerer dere?

-Sdmd

Følg meg på weheartit.com
her!

Hva synes dere om bildet?

-Sdmd 
Jeg tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse her på bloggen. Det er ingen stor konkurranse, jeg skal nok velge en vinner neste uke.
Det er utrolig enkelt å melde seg på, dette er alt du må gjøre.

1. Gå inn på denne siden og trykk liker
2. Skriv en kommentar her på bloggen om at du er med og husk å skrive hva bloggadressen din er
3. Så enkelt var det :) 


Jeg er nemlig med i en konkurranse der jeg kan vinne en iPhone. Men for å vinne trenger jeg så mange likes som mulig på denne statusen... Jeg håper dere vil hjelpe meg med å vinne:)

Ps: Jeg kan se om dere melder dere på konkurransen uten å like statusen.

Er dere med i konkurransen min? :)

-Sdmd

Hva synes dere?

-Sdmd

Jakke H&M// 

Bluse Cubus// Bukse Bik Bok// Skjerf Monki//

Ring Cubus//

Hva synes dere?

-Sdmd
I helga har jeg vært på treningsleir, derfor har jeg ikke blogget.   Det var gøy, når vi var ferdig å trene på lørdag, hadde vi underholdnigng og så på flim, Bring It On så klart :)
Jeg har ikke så mange bilder fra helga, eller, jeg har ganske mange, men det er mest tulle bilder. Og jeg er ikke sikker på om jeg får lov å legge dem ut... Hehe:)  


Line skal ut å ta blider.


Jeg måtte bare legge ut dette bildet, haha, er de ikke søte? ;)Litt trøtt i dag tidlig...

Bildene er vel mest fra kvelden, jeg har ikke noen bilder fra selve treninga. 

Men nå er jeg så utrolig trøtt og orker ikke å gjøre noe. Så resten av dagen skal jeg bare slappe av og være lat ;)
 

Hva har dere gjort i helga?

-Sdmd
I går var jeg i Oslo med klassen, vi besøkte Munch-museet og forsvarsmuseet, det var jo morsomt... Men etter det fikk vi lov til å gå rund i Oslo og shoppe! Det er ikke ofte man shopper i skoletiden. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, en ring og et skjerf. Det kan jeg vise i et annet innlegg.Jeg hadde med kamera, men jeg tok ikke så mange bilder.
Søte Johanne<3


Chiller
 

Har dere vært på noen museer i det siste?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 

Neglelakker i fargene Rust, Taupe og Cherry fra H&M 9.90,-

Kjempe fine og og utrolig billige! De sitter også veldig bra.

Hva synes dere?
Hvilken er deres favoritt?

-Sdmd
 
Litt dårlig bligging forstatt. Jeg tror jeg må få en slags rytme på det. Jeg glemmer bort bloggen litt, jeg tenker jo på at jeg kan gå ut å ta f.eks noen naturbilder eller antrekk bilder, men det har ikke skjedd så ofte i det siste. Men i dag fikk jeg veldig lyst til å ta bilder og jeg tror blogginspirasjonen har kommet tilbake!


Genser H&M// Bukse Cubus// Skjerf Vero Moda// Ring Brasil// +Slangering Glitter (synes ikke på bildet)Kjøpte genseren (H&M 149,-) og skjerfet (Vero Moda 159,-) i Bergen, så dette er vel et lite innkjøp innlegg også. Jeg kjøpte genseren den dagen den kom ut i butikkene og den var allerede utsolgt i min størrelse den samme kvelden! Heldige meg fant den i min størrelse gjemt mellom noen andre klær, hehe ;)

Hva synes dere?

-Sdmd
Jeg har ikke vært så flink til å blogge den siste uka. Jeg har hatt arbeidsuke og har vært for sliten og lat til å blogge da jeg kom hjem. Det er vel grunnen for at jeg ikke har blogget:)

Men i går var jeg på treningsleir i Oslo, skal dit i dag også. Det var kjempe gøy og vi har lært mye teknikk. Og nå klarer vi ting vi har slitt med før, det er så gøy å klare noe nytt!

<3

Hva har der gjort i det siste?

-Sdmd
I sommer:

Det er egentlig ikke ut som en ordentlig scorpion....

Nå:
Endelig klarer jeg det! :)

Hva synes dere?
Noen andre som klarer det?

-Sdmd 

Jakke H&M// Cardigan Kappahl// Singlet H&M// Bukse Cubus// Veske H&M// Sko Boots//

Øredobber Cubus// 

Dette var altså det jeg hadde på meg i dag. Jeg hadde en ring på meg også, men den ble ødelagt, savner den...Jeg har vært på Voss i dag. Det var vel egentlig ingenting jeg skulle der, men jeg finner alltid noe fint i en butikk jeg må prøve. Litt synd når de tingene jeg liker nesten alldri finnes i min størrelse, jeg blir like irritert hver gang... 
Resten av kvelden skal jeg bare slappe av (som vanlig), spise taco og spille Halo eller The Sims 3:)

Hva synes dere og antrekket?
Hva har dere gjort i dag, og hva hva skal dere i kveld? 

-Sdmd


Jeg er ikke personen som pleier å ta masse speilbilder, men noen ganger så får jeg bare kjempe lyst! Jeg pleier ikke å prøve å ta fine bilder, det blir mest tullebilder, grimaser og sånt;)
Veldig random innlegg...

Noen andre som liker å ta speilbilder?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits