I går hadde vi halloween trening. (For dere som ikke vet det, så driver jeg med cheerleading.) Vi skulle kle oss ut som hva som helst og jeg valgte å være ballerina. Det var litt rart å trene i kostyme på starten, men jeg ble vant til det etterhvert, hehe. Har dere kledd dere ut til halloween i år?
Jeg og
Philo er awesome!

Mobilbilde, sorry for dårlig kvalitet!

Nå skal jeg se om jeg finner en skrekkfilm jeg vil se på, alene!


-Sdmd 
I går var en av de første gange det har snødd denne "vinteren". Da måtte jeg benytte sjansen og ta noen bilder mens det forstatt var snø. Noe som var veldig smart av meg, siden i dag har det regnet hele dagen, og all den fine, hvite snøen er borte. Nå er himmelen grå, det blåser og det begynner å bli mørkt, skikkelig høstvær! Da blir det deilig å skifte til joggebukse, sette meg foran peisen og å se på tv imens jeg drikker varm te.
Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om bildet? 
 


-Sdmd
Nå vet jeg at det er ganske lenge siden jeg har blogget. Jeg har tankt på det mange ganger, men jeg har bare ikke hatt noe lyst til å blogge. Inspirasjon har det heller ikke vært noe særlig av. Men i går og i dag har jeg hatt kjempe lyst til å ta bilder og blogge! Kameraet mitt har ligget for det meste i kamerabaggen, så det har ikke blitt så mange bilderi det siste. Men akkuratt nå gleder jeg meg til å blogge mer, yey!Jakke Bik Bok// Skjerf Hjemmelaget// (Hei hund)


Strikkejakke H&M// Topp H&M// Bukse Bik Bok//

Hva synes dere om antrekket?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits