Hei ♥ Det er så deilig å ha fri, det føles ut som en liten helg tidelig i uka. I dag skal jeg på trening og slappe av. Har dere fri? Hva skal dere gjøre i dag?
 


Arme riddere 

-Sdmd Genser H&M//  Bukse Bik Bok// Sko Converse//

Ring Glitter//

Ring Glitter//

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd 
Min søte, nydelige, pjuskete hund<3

Hva synes dere om bildene?
Har dere hund?


-Sdmd 

Hva synes dere om bildet?

-Sdmd 
Jeg anbefaler alle til å skaffe seg bloglovin, selv om man ikke har blogg selv. Der kan man holde orden på bloggene man leser på en enkel måte, og finne nye favoritt blogger, noe jeg har gjort. Håper dere vil følge meg også. Bruker dere bloglovin?
 


>Klikk på bildet!<

Det er ikke så mange som følger meg nå, men jeg har fått en del nye lesere nå i det siste :)

-Sdmd
Jeg har frisør på skolen en dag i uken og i dag har vi jobbet med et prosjekt om 50-tallet. Vi jobbet i grupper på tre og det vi skulle var å ordne hår, sminke og klær i 50-talls stil på en i gruppa. Så da vi var ferdige vi bestemte oss for å gå ut å ta noen bilder og ha en liten photoshoot. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Hva synes dere om bildene?

 -Sdmd
Og vinneren er... Bianca Nustad (bianca.blogg.no) Bianca er 16 år og flyttet til Spania i 2011 og skal bo der i tre år. Bloggen hennes er utrolig bra helt fra første øyekast. Designet er enkelt, med en passende header. Bildene hun tar er helt fantastiske, hun skriver bra og teksten er passe lang. Dette er virkelig en blogg jeg kommer til å følge fremover! Har dere lest bloggen hennes?
 Her er de to andre tilfeldig trekte bloggene:

lovegoodgeek.tumblr.com


diaadiee.blogg.no

Hva synes dere om bloggene?

-Sdmd

Genser H&M// Bukse Cubus// Skjerf Monki//

Helgens blogg kommer senere i dag, etter at jeg har vært på trening :)


Hva synes dere om antrekket?


-Sdmd
Nå er jeg endelig ferdig med leksene og øving til naturfagsprøve, noe som ikke er mitt sterkete fag kan man si. Så nå blir det deilig å sove etter at jeg har spist litt og ordnet meg for kvelden. Hva har dere gjort i kveld? Og hva gjør dere i morgen?
 
Slenger med noen svart-hvit 

Helgens blogg kommer i morgen!


-Sdmd
Hei ♥ Så langt har dette vært en ganske deilig søndag. Jeg har sovet lenge og våknet opp til egg og bacon, nam! Resten av dagen skal jeg høre på musikk, se på tv, trene og gjøre litt lekser. Den siste delen er ikke så positiv, men jeg får vel gjøre det uansett. God søndag alle sammen! Hva skal dere gjøre i dag?
 


Litt random bilder, men jaja :)

Ps: Jeg skal velge helgens blogg i dag, men dere kan fortsatt melde dere på! 
>HER<


-Sdmd
I dag fikk jeg en pakke i posten, noe som var litt rart for jeg har ikke bestilt noe. Jeg åpnet pakken og inni den lå en rosa neglelakk. Da kom jeg på at det sikkert var søsteren min som hadde bestilt den og sendt den feil, og jeg hadde rett. Jeg fant også ut at det ikke var en vanlig neglelakk, den lyser i mørket! Utrolig kult, spør du meg. Så jeg måtte jo prøve den, og det virker! Har dere prøvd neglelakk som lyser i mørket før?Kjøpt på ebay - 6$ (ca. 35kr)


Ikke glem å melde dere på helgens blogg! 
>HER<

-Sdmd
Nå er det lenge siden jeg har laget en ny header, eller i det hele tatt hatt en header. Så nå det var på tide med en. Jeg har tenkt på hvordan jeg ville ha den lenge, men fant det først ut nå. Ble egentlig ganske fornøyd med resultatet, men siden den er litt sommerlig, så kommer jeg nok til å bytte den om en måned eller noe. Hva synes dere?

 


Den er ganske enkel å lage, så jeg vurderer å lage en video om hvordan jeg gjorde det. Si i fra om dere vil har jeg skal gjøre det :)


Ikke glem å melde dere på helgens blogg!
>HER<

-Sdmd
Jeg trenger flere blogger å lese, så jeg tenkte at jeg kunne ha en "konkurranse". Vet ikke helt om jeg kan kalle det det, men jaja. Ihvertfall så kan dere bare skrive at dere er med i kommentarfeltet og jeg velger den bloggen jeg liker best+ to tilfeldige andre. Den jeg liker best får bilde og linking på min blogg og jeg skriver litt om hva jeg liker ved den. De to andre får bare linking. Jeg velger ikke før søndag, så det er bare å melde seg på frem til det. Er du med?

 -Sdmd
Endelig er det fredag! Det virker som en evighet siden sist, så nå er jeg trøtt og sliten og gleder meg til å bare slappe av hele helgen. Og kanskje trene litt rolig på fsc, hvis foten min blir bedre. (tråkket over på trening i går...) Nå sitter jeg på rommet mitt og hører på musikk, leser blogger og venter på middag. Hva skal dere i helgen?-Sdmd


Hva synes dere om bildet?


- Sdmd
I dag har jeg vært og jobbet for OD. Jeg og en annen fra klassen min jobbet på Smaalenene avis i Askim. Det vi gjorde var å flytte arkivet deres fra kjelleren og opp i 3.etasje + noen andre greier. Egentlig ganske lite jobb for 400kr  (beløpet vi skulle tjene for OD). Nå blir det deilig å slappe av i noen timer for jeg skal på trening. Har dere jobbet for OD i dag?
 


...

...

-Sdmd Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits