2012

Det er litt rart at dette året er over, det er bare litt over en time igjen. Det har gått kjempe fort, det føles som i går at jeg skrev nyttårsforsettene for 2011. Da er det vel kanskje på tide å skrive nye? Selv om de beste nyttårsforsettene kommer jeg ikke på før flere måneder etter nyttår. Men det er vel greit med noen mål for fremtiden, så man ikke bruker opp et helt år på ingenting. Jeg har alltidt kjempe mange nyttårsforsetter, men de er som oftest ganske små og ikke så vanskelige å utføre.
Her er de nyttårsforsettene jeg har kommet på:

♥ Spare penger
♥ Blogge oftere og bedre
♥ Jobbe mer med skole og lekser
♥ Bli berde i turn - flik flak
♥ Tøye mer - spagat og scorpion 
♥ Bli bedre i cheerleading
♥ Ta med kameraet mitt (nesten) overalt

Ja, det er de jeg har kommet på, men det blir nok flere ;)

Hva er dine nyttårsforsetter?

God nytt år!  

-Sdmd
Hva synes dere om bildet?

-Sdmd
Det tok litt lang tid, men nå er videoen ferdig! Håper dere liker den, og skriv gjerne i kommentarfeltet hva dere synes :)


Jeg så det ikke før nå, men det er litt skrivefeil i videoen. Det skal jeg prøve å endre på :)

Dere kan laste ned Photoshop cs5 gratis her. Det er helt gratis, men det er bare en prøveverson, den varer ca. i 30 dager...

Det er best å se den med 1080p HD og med fullskjerm:)

Hva synes dere?

-Sdmd

Rosa mobil<3

Jeg har jo lovet dere en redigeringsvideo, og den er jeg ferdig med å lage. Og nå driver jeg å legger den ut på youtube, og det kan ta sin tid. Den er fortsatt på 0% og det har den vært en stund...
Men jeg får bare vente... 

Hva gjør dere i kveld?

-Sdmd

Jeg har fått ganske mange spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg bruker og hvordan jeg redigerer bildene mine, så jeg tenkte jeg skulle lage en video. Den blir nok laget i morgen, så da kommer den nok om noen dager :)

-Sdmd

Vært på juleball


Hentet juletrePyntet til jul<3

Sorry, jeg har vært litt dårlig til å blogg i det siste. Jeg har hatt null innspirasjon, men nå har den kommet litt tilbake, så nå blir det nok blogging :)

Hva har dere gjort i det siste?
Har dere vært på juleball? 

-Sdmd
Hva synes dere?

-Sdmd


Hva synes dere?

-Sdmd
I dag hadde vi innebandy dag på skolen. Det var kjempe gøy! I morgen skal vi ha musikkprosjekt og vi skal lære sving... Veldig spennende innlegg må jeg si :)

Har dere hatt innebandy dag?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 

Denne boken er kjempe søt! Jeg elsker å ta den frem og lese litt i en, det står så utrolig mye rart i den ;)

Hva synes dere om bildet?
Har dere denne boken?

-Sdmd 

 

Jeg var ute å tok bilder i går ;)

Det er litt deilig med søndag, man slipper å gjøre så mye og man kan bare slappe av, nesten. I dag skal jeg ta bilder, høre på musikk og mest sansynelig øve litt på tentamen :)

Hva synes dere om bildet?
Hva skal dere i dag? 

-Sdmd

Hva synes dere om bildet?
-Sdmd 
I går var jeg på cheer juleavsluttning. Vi spiste mat, hadde underholdning og loddtrekning. Litt synd at ikke alle på laget kunne komme. Men det var gøy for det :)

 Victoria stakk av med kameraet mitt og tok masse bilder...


Søte da<3

<3

Victoria! :)
Har dere vært på en avslutning?
Hva skal dere i kveld?

-Sdmd 
Jeg har funnet ut at jeg elsker å ta bilder av snø og vinter! Jeg vår ute å tok bilder i går, og man kan si at det ble en del! Litt synd at det regner ute nå. Da blir nok snøen borte snart, men jeg får vel bare håpe på at den varer til jul!

Her er et av mine favoritter + en liten "quote" :)

Hva synes dere?

-Sdmd

Noen av mine favoritter fra november! Alle bildene er tatt av meg :)

Hvilket bilde er din favoritt?

-Sdmd


Hva synes dere?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits