For noen dager siden var jeg i Sverige på Nordby å shoppet litt, noe jeg ikke har gjort på evigheter, så jeg trengte noen nye klær. Og nå som julen er over er det jo salg nesten overalt! Selv om det ikke var like mye salg som jeg trodde, kom jeg over en del fine ting og ting jeg har ønsket meg lenge i min størrelse (noe jeg ikke alltid gjør når det er salg). Hva synes dere om innkjøpene?
 

Topp Bik Bok før 249kr nå 124kr//  Skjorte Gina Tricot før 199kr nå 99// Bukse Cubus før 399kr nå 199kr//
T-skjorte Gina Tricot før 149kr nå 74kr// Hipstere Gina Tricot før 69kr nå 34kr pr stk//
Genser Gina Tricot 129kr//  Måtte bare ha den selv om den ikke var på salg)

Great Lash Maskara fra Maybelline New York - 60kr//

-Sdmd♥
Jeg tenkte jeg skulle oppdatere bloggen min litt siden jeg fant ut at jeg ikke blgget på flere uker, så nå var det på tide. Det er ikke så mye jeg har å blogge om nå, men jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder jeg har tatt for noen dager siden. Håper dere liker dem 
 
-Sdmd


Hva synes dere om bildene?

-Sdmd
Nå har jeg sykt julestemning her jeg sitter å drikker te og hører på julemusikk. Jeg skal også snart på IKEA, så jeg tror ikke jeg får blogget noe mer i dag. Ha en fin dag videre ♥
 Hva skal dere i dag?

-Sdmd 


Strikkegenser og topp fra H&M ♥

Hva synes dere?

-Sdmd 
Nå har desember allerede startet og julen nermer seg. Jeg gleder meg sykt, noe jeg har gjort i flere måneder. Litt synd at julen er så kort... Jeg vet at jeg ikke har blogget i de siste, men jeg har hatt litt lite blogglyst. Jeg har heller ikke hatt så mye tid  på grunn av trening, skole og jeg har vært syk. Nå fortiden bruker jeg dagene på å lase, trene og se på fire forskjellige julekalendere. Hva gjør dere om dagen?
 


-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits