Armbånd fra Glitter// Klokke fra Kina (fake)//

T-skjorte, strikkejakke og smykke fra H&M// Bukse fra Bik Bok//

Jeg merker at høsten har kommet. De siste ukene har det vært litt av og på; noen dager er det varmt og det virker som at sommeren skal vare litt lenger, men andre dager må jeg fram med sjerf og strikkegensere. Denne uken har bare hatt dager av den siste typen. Ja, det er bare tirsdag, så uken har ikke vart så lenge, men det har allerede blitt veldig mye mørkere enn det var før helgen. Og kaldere, veldig kaldt, spesielt på skolen der de ikke skrur på varmen før etter høstferien! Så da blir det hvertfall to uker til med lag på lag med klær. 

Hva er dine tanker om høsten?


 
Nå er det endelig fredag igjen! Det føles ut som en evighet siden det var helg, og det er nok fordi jeg har vært gaske sliten i det siste og jeg har ikke hatt tid til å slappe av ordentlig. Jeg starter helgen med å rydde litt, deretter skal jeg lese og senere på kvelden blir det kebab og noen episoder av Castle og Supernatural♥ Hva skal dere i kveld?
 


Vest Thailand// Bluse Gina Tricot// Bukse H&M// Klokke Thailand// Sko Converse//

Hva synes dere?

-Sdmd 
I det siste har jeg ikke blogget så mye, og grunnen er at jeg har vært i Thailand og ellers har jeg vært utrolig sliten. Så da vet dere det :)
 
Genser H&M// Bluse Thailand// Bukse Cubus// Sko Converse// Klokke Thailand//


Hva synes dere?

-Sdmd 


Strikkegenser og topp fra H&M ♥

Hva synes dere?

-Sdmd Genser H&M//  Bukse Bik Bok// Sko Converse//

Ring Glitter//

Ring Glitter//

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd 

Genser H&M// Bukse Cubus// Skjerf Monki//

Helgens blogg kommer senere i dag, etter at jeg har vært på trening :)


Hva synes dere om antrekket?


-Sdmd
Nå vet jeg at det er ganske lenge siden jeg har blogget. Jeg har tankt på det mange ganger, men jeg har bare ikke hatt noe lyst til å blogge. Inspirasjon har det heller ikke vært noe særlig av. Men i går og i dag har jeg hatt kjempe lyst til å ta bilder og blogge! Kameraet mitt har ligget for det meste i kamerabaggen, så det har ikke blitt så mange bilderi det siste. Men akkuratt nå gleder jeg meg til å blogge mer, yey!Jakke Bik Bok// Skjerf Hjemmelaget// (Hei hund)


Strikkejakke H&M// Topp H&M// Bukse Bik Bok//

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd
Dette er vel det første antrekk innlegget på lenge, jeg har ikke følt helt for å ta frem stativet og jeg liker ikke så godt at andre tar bilder av meg til bloggen. Jeg har heller ikke hatt så mye inspirasjon i det siste, men jeg tror den er på vei tilbake :)
Hva synes dere om antrekket?
 


Topp Gina Tricot// Bukse Bik Bok//
-Sdmd

Topp Indiska// Bukse Bik Bok// Ring Brasil//

Hva synes dere?

-Sdmd

Topp Gina Trocot// Bukse Bik Bok//

Ear cuff Glitter//

Sko Converse//

Hva synes dere?

-Sdmd
God fredag alle sammen!
Jeg er sykt glad for at denne uken er over, med nesten bare jobbing og eksamen er jeg ganske sliten. Nå er jeg klar for langhelg med sol, is og soving ;) 

Topp Bik Bok// Tubetopp Bik Bok// Shorts Gina Tricot// Sko Converse//

 

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd

Topp Bik Bok// Shorts Gina Tricot//

Dette har vært en slitsom dag. Hele skoledagen ble brukt til å øve til norskeksamen, og nå skal jeg øve litt mer, men etter det skal jeg ligge ute i sola og forhåpentlig bli litt brun. Sola skinner og det er kjempe varmt her i dag også, noe det skal være resten av uka :)

Dette innlegget skulle egentlig bli lagt ut  for ett par timer siden, dumme internett....

Hva synes dere om antrekket?

-Sdmd
For en bra dag dette har vært! Vi har sett på film på skolen, sluttet tideligere enn vanlig og det er kjempe fint vær! Jeg angrer på at jeg ikke tok på meg shorts i dag, for det har vært utrolig varmt! Jeg får håper det er fint vær i morgen, så jeg kan bruke min nye shorts, som jeg elsker ;)
Topp Bik Bok// Jakke Gina Tricot// Bukse Cubus// Sko Nilson Shoes// Ring Marked i Brasil// Smykke H&M//

Jeg har eksamen på onsdag og torsdag, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget denne uken... 

Hva synes dere om antrekket?
Har dere fint vær?

-Sdmd 

Jakke Vero Moda// Skjerf Vero Moda// Bukse Bik Bok// Genser Bik Bok//

Sko Converse//
 
Hva synes dere?

-Sdmd

Topp Carlings// Bukse Bik Bok//

I går var jeg på kino og så Twilight Breaking Dawn... Jeg kan vel egetlig ikke si at jeg likte filmen, men den var den beste av Twilight filmene...

Hva synes dere om antrekket?
Har dere sett Breaking Dawn? 

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits