Jeg har frisør på skolen en dag i uken og i dag har vi jobbet med et prosjekt om 50-tallet. Vi jobbet i grupper på tre og det vi skulle var å ordne hår, sminke og klær i 50-talls stil på en i gruppa. Så da vi var ferdige vi bestemte oss for å gå ut å ta noen bilder og ha en liten photoshoot. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Hva synes dere om bildene?

 -Sdmd
Her er resten av bildene! Jeg er fortsatt ikke sikker for hvilket bilde jeg skal bruke som header. Håper jeg finner et ut. Jeg er nemlig veldig lei av den jeg har nå, den var jo bare midlertidig. Jeg skal nok lage ny i løpet av uken!

Hvilket bilde burde jeg bruke som header?
Hva synes dere om bildene?

-Sdmd 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg har endelig klart å legge ut en animasjon!


Topp Monki// Shorts Bik Bok// Sko Converse


Ja, jeg liker å ta bilder av bena mine, jeg vet ikke hvorfor:DHer er bildene fra min lille photoshoot. Det var ikke planlagt, jeg bare fikk så lyst. Så da jeg først startet å ta bilder, klarte jeg ikke å stoppe. Dette er noen av bildene jeg ble fornøyd med, og jeg tenkte jeg kunne bruke ett av dem til å lage header. Men jeg er ikke helt sikker på hvilket jeg skal bruke. Pluss at det kommer flere bilder etterpå, part 2, men det blir i kveld, siden jeg skal på grilling med familien. Hvilket mener du jeg skal bruke som header?

Hva synes du om bildene?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits