Kunne aldri ha sagt at dette var meg for et år siden

I dag hadde jeg min siste "ordentlige" skoledag på ungdomskolen. Mine siste timer med undervisning av alle lærerne der. Det er litt trist, tre år har gått utrolig fort. Det virker som om jeg nettopp var på besøksdag og møtte de jeg skulle gå i klasse med. Men det virker også så lenge siden. Det er ganske rart, for å si det sånn. Nå har vi bare muntlig eksamen og musikkprosjekt igjen, noe som blir gøy (eksamen blir ikke gøy...)

-Hva kommer du til å savne fra skoleåret ditt 2011 / 2012?

-Sdmd

2012

Det er litt rart at dette året er over, det er bare litt over en time igjen. Det har gått kjempe fort, det føles som i går at jeg skrev nyttårsforsettene for 2011. Da er det vel kanskje på tide å skrive nye? Selv om de beste nyttårsforsettene kommer jeg ikke på før flere måneder etter nyttår. Men det er vel greit med noen mål for fremtiden, så man ikke bruker opp et helt år på ingenting. Jeg har alltidt kjempe mange nyttårsforsetter, men de er som oftest ganske små og ikke så vanskelige å utføre.
Her er de nyttårsforsettene jeg har kommet på:

♥ Spare penger
♥ Blogge oftere og bedre
♥ Jobbe mer med skole og lekser
♥ Bli berde i turn - flik flak
♥ Tøye mer - spagat og scorpion 
♥ Bli bedre i cheerleading
♥ Ta med kameraet mitt (nesten) overalt

Ja, det er de jeg har kommet på, men det blir nok flere ;)

Hva er dine nyttårsforsetter?

God nytt år!  

-Sdmd

Utrolig mange som la ned blomster!

Litt dårlige bilder, men det regnet og jeg ville ikke ødelegge kameraet mitt, hehe:D

I dag har jeg vært med på fakkeltog på Voss. Det var utrolig mange folk der, i forhold til hvor mange som bor der. Jeg trodde det bare skulle komme noen få, siden det kom ut i går kveld at det skulle vær fakkeltog der, men det kom egentlig ganske mange. Det var kø for å komme inn i byen og lange køer for å få fakkel og blomster. 

Ps: Unnskyld for litt sent innlegg, jeg har ikke hatt tid før nå:D

Er det noen andre som har gått i fakkeltog i dag?
Hva har dere gjort i dag?

-Sdmd 

Tenn et lys for de omkomne og skadde etter tragedien i oslo og Utøya!

Det er utrolig at dette kan skje her i Norge. Jeg trodde egentlig ikke på det da jeg hørte hva som hadde skjedd. Nå har jeg sittet i flere timer å sett på nyehetene for å se om det kommer noen oppdateringer. Jeg kommer nok til å sitte her hele natten også. Jeg kjenner noen som var på Utøya og jeg er helt sjokkert!

Det er ikke så mye man får gjort med det som har skjedd når man sitter her hjemme i sofaen, men et lys kan jeg hvertfall tenne for de omkomne, de skadde og de pårørende. Bli med meg på dette og tenn et lys, vis at du bryr deg!

Skal/har du tent lys?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits