Jeg elsker virkelig disse skoene, buksen, jakka, genseren, sjerfet, veska, neglelakken og leppestiften. For å si det litt enklere; Jeg elsker alt på bildet og skulle ønske garderoben min inneholdte dette antrekket! Jeg har et stort behov for å kjøpe flere høst og vinterklær for øyeblikket. Det meste jeg har passer egentlig bare til å brukes om sommeren og det kan bli "litt" kaldt noen ganger hvis jeg bruker disse klærne på denne tiden av året. Konklusjon: Jeg trenger en shoppingtur! 

♥ 
Smile More

Hva synes dere om antrekket?
Hva er deres ønsker for øyeblikket?

-Sdmd
Must Have

Ville dere hatt noe av dette?

-Sdmd
Summer Wants
Hva er deres summer wants?
Noe dere likte? 
-Sdmd

 
                      Dream Outfit
Jeg har et STORT behov for å shoppe snart, ikke bare kjøpe noen få ting, men mange! Og helst ganske billigt. Men når jeg har penger finner jeg aldri noe fint som jeg vil ha, så jeg ender alltid opp med å ikke kjøpe noe når jeg er på shopping...  (og hvis jeg ikke har penger finner jeg alltid noe jeg vil ha). Jeg har sååå mange avlorlige problemer i livet mitt, eller, nei ;)

Noen andre som liker å shoppe?
Ville dere hatt anrtekket?

-Sdmd 


Hva er deres ønsker for januar?

-Sdmd
Love!Ååå, hvis jeg kunne hatt hvilket som helst antrekk skulle det hvert dette!
Hva synes dere?
-Sdmd
Miinto.no er en klesbutikk på nett. De har avtaler med over 100 motebutikker i hele landet og fører i dag 628 merker. Miinto.no er også en av de få klesbutikkene på nett hvor du får tak i mange av disse klærne. Man betaler også kun en frakt selv om du handler fra flere ulike butikker på Minto. Det er mange bra tilbud, og de har utrolig mye fine klær, sko, vesker osv.. Og for øyeblikket har de utrolig mye høst salg der, så mye fint til lavere pris. Her er noen av mine favoritter!

Link!


Link!


Link!


Link!

Link!

De siste bildene ble litt små, men jeg får ikke gjort noe med det.

Hva synes dere?

-Sdmd
Noen ganger kommer jeg over nettsider der det er så fine ting at jeg nesten besvimer! Jeg blir helt besatt og bare må ha det. Det er bare synd at hvis du bestiller ting over nettet er det ikke sikkert det passer, og når jeg kjøper klær så må de passe, ikke for lite og ikke for stort.

Men over til noen av de fineste shortsene jeg noen gang har sett, eller de er de fineste! Jeg tror jeg så på dem i nesten en time og jeg vurderer å kjøpe en av dem. Litt dyre med tanke på at jeg ikke har mye penger og de pengene jeg har skal jeg bruke når jeg skal på Polentur.


1

2

3

Alle shortsene er fra runwaydreamz.com.
De ligger i rekkefølge etter hvilken jeg ønsker meg mest. 

PS: Sorry for at innlegget kom litt sent! Jeg la det ut i sta, men det skjedde noe, så det ble ikke lagt ut. Men nå funker får jeg håpe at det virker. 


Hva synes dere?
Hvilken var finest?

-Sdmd

IN 2011 I JUST WANT TO BE HAPPY! Så gi meg skoene, klærne og smykket på bildet

Jeg tenkte forresten at jeg skal lage en sminkevideo eller en må gjøre video, men jeg vet ikke helt...  Hva synes dere at jeg skal gjøre?


Ville dere hatt noe av det på bildet?

-Sdmd

Kjoler fra
modcloth.com


Åååå, jeg elsker sommerkjoler.. Vil ha, vil ha, vil ha!! Kan det ikke bare bli sommer nå, jeg er ganske lei av vinteren.
I dag våknet jeg opp med en sånn sommer følelse,og jeg ble utrolig skuffa da jeg kom på at det er vinter...
Det som er best med vinteren jeg jo jula, og den er over for lenge siden, eller ikke så lenge da bare en måned. Men det føles lenge.. 
Meeen mens jeg venter på at sommeren skal komme kan jeg jo drømme meg bort mens jeg ser på sommerklær og sommerbilder<3

Det ble litt sen blogging i dag, jeg har bare ikke orket å blogge før nå:D

Gleder du deg til sommeren?
Hva synes du om kjolene?

 -Sdmd<3<3
Det er jo så klart mange flere ting jeg vil ha, så dette er bare noen av dem.
Jeg har fått helt sommer dilla. Jeg tenker på sommer hele tiden, gleder meg! Jeg skal til Brasil ca.3 måneder, eller noe, så da får jeg jo to uker med utrolig varm sommer.

Vil dere ha noe av dette til sommeren?

-Sdmd


Ja, jeg vet at den skoen helt oppe i venstre gjørne ikke passer helt inn, men den var så fin at jeg bare måtte ha den med. Jeg har så utrolig lyst på sånne sko! Jeg har penger til å kjøpe det, men jeg skal på shopping i Oslo med Johanne neste helg, så da må jeg nok spare pengene. Hehe, eller, det er bare kanskje at vi skal på shopping da. Det kan hende vi skal shoppe en annen uke i stede.


Bilde fra i fjor sommer da jeg og Johanne var på shopping, haha tullebilde!<3

Jeg skal foresten farge håret etterpå, eller bleke det, men det skal ikke bli så veldig lyst, tror jeg. Jeg vil egentlig bare ha det litt lysere. Jeg kan legge ut bilder fra det etterpå eller i morgen, med før etter bilder. Hehe, jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg til det, jeg gruegleder meg, eller no;-)

Hva mener dere om sånne sko, fine eller ikke fine?

-Sdmd
Ååå, jeg gleder meg sånn til jul! Med gaver, snø, julesanger og julestemning, og nå er det ikke så lenge til jul heller!
Men her er hvertfal det jeg ønsker meg til jul<3


Speilreflekskamera fra Canon<3

Jeg har blitt avhengig av sims,hehe:D

The sims 3 Drømmejobben og Luksus og design


Gave kort på BikBok( og gina tricot)


Penger til sko!

Rockering;D


Sesong 2, 3, 4 og 5 av Supernatural<3

-Sdmd

Bilde ble litt utydelig, men det gikk ikke å gjøre så det ble tydeligere.
Alt er fra H&M, så dere ver det:D

-Sdmd
 

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits