Hei♥ Håper alle har hatt en fin helg, noe jeg har. I helgen har jeg byttet rom, som jeg er kjempe fornøyd med, jeg har trent og slappet av. Nå er søndagskvelden her og planene for resten av kvelden er å dusje, spise og deretter se på Castle og ta på neglelakk, før jeg legger meg (forhåpentligvis tidlig). Hva har dere gjort denne helgen og hva er planene for søndagskvelden?
 -Sdmd
Og vinneren er... Bianca Nustad (bianca.blogg.no) Bianca er 16 år og flyttet til Spania i 2011 og skal bo der i tre år. Bloggen hennes er utrolig bra helt fra første øyekast. Designet er enkelt, med en passende header. Bildene hun tar er helt fantastiske, hun skriver bra og teksten er passe lang. Dette er virkelig en blogg jeg kommer til å følge fremover! Har dere lest bloggen hennes?
 Her er de to andre tilfeldig trekte bloggene:

lovegoodgeek.tumblr.com


diaadiee.blogg.no

Hva synes dere om bloggene?

-SdmdDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits